Trippeln 4/12 – Triss från Premier League!

Dagens Trippel

December är en gyllene månad för alla Premier League-älskare och denna lördag bjuds vi på en fullspäckad omgång. Samtliga tre spel plockas från världens bästa liga och ett givet underspel på St James’ Park inleder. Därefter lockar en annan typ av målspel i sydkust-derbyt mellan Southampton och Brighton och i kvällsmatchen spås Manchester City köra över nykomlingen Watford. Allt detta till över 8 gånger pengen!

Spelstopp: 15:59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Newcastle – Burnley: Under 2,5 mål @ 1,87

Fler odds på Newcastle – Burnley

Två av Premier Leagues kallaste lag just nu drabbar samman i den nordliga industristaden. Newcastle, som är världens rikaste klubb sedan några månader tillbaka, är nästjumbo i den engelska högstaligan och inte mycket talar för att Skatorna ska lyckas flaxa sig upp på säker mark. Det var nära att det blev en välbehövlig viktoria mot Norwich häromsistens efter Callum Wilsons straffmål, men Teemu Pukki förstörde segerfesten för de svartvita som ännu inte tagit en trepoängare i ligan denna säsong.

Burnley befinner sig även de på nedflyttningsplats vilket gör detta till ett sexpoängsmöte. Sean Dyches manskap från Lancashire lyckades förvisso ta en pinne mot Wolves senast, vilket innebar The Clarets tredje kryss i följd. Men ska de vinröda lyckas passera Watford ovanför måste trepoängarna börja trilla in så småningom. 

Känslan är att båda kombattanterna är livrädda för att förlora här. Det skulle inte förvåna om matchen tickar 0-0 länge. Därför är 1,87 på att vi får se färre än tre mål matchen mäkta generöst. Klickas utan att blinka!

Fler odds på Newcastle – Burnley

Spel: Under 2,5 mål @ 1,87
Tävling: Premier League
Plats: St James’ Park
Tid: 16:00
TV: Viaplay

Southampton – Brighton: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,80

Fler odds på Southampton – Brighton

Dags för ett rafflande sydkust-derby där Southampton och Brighton ska mäta svärd. Båda lagen håller till i “ingenmansland”, det vill säga mitten av tabellen, men det är gästerna som har bäst chans att utmana om en topplacering till våren. Men fortsätter Graham Potters måsar som de gjort de senaste veckorna är det nog mer sannolikt att de tillhör den undre halvan av tabellen när säsongen ska summeras.

Värdarna har gått tre raka fajter utan seger, varav två där de kammat noll. The Saints besitter med det sagt ett högt kunnande och det vill till att James Ward-Prowse och grabbarna rycker upp sig för att inte bli indragna i bottenstriden. Fungerar samarbetet mellan Adam Armstrong och Ché Adams på topp kan de rödvita slå alla lag i serien.

Det är med det sagt inte läge att välja sida i denna duell, men med hög kapacitet i de främre leden på bägge sidor av gräsmattan lockar målspelet som innebär att båda lagen lyckas påsa denna lördag. Ett mycket smaskigt lir till 1,80 gånger pengen.

Fler odds på Southampton – Brighton

Spel: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,80
Tävling: Premier League
Plats: St. Mary’s
Tid: 16:00
TV: Viaplay

Watford – Manchester City: Manchester City -2,5 @ 2,48

Fler odds på Watford – Manchester City

Så till sist landar vi i kvällsmatchen där det är David mot Goliat som utspelar sig. David representeras såklart av Watford, nykomlingen som ännu inte riktigt hunnit växa in i Premier League-kostymen. Visst, Claudio Ranieri har fått “Bålgetingarna” att höja sig ett par snäpp och de gulsvarta slog ju faktiskt Manchester United för inte så länge sedan, men sett till kapaciteten skiljer det mil mellan lagen.

Gästerna må sakna både Kevin De Bruyne och Ferran Torres, men då Pep Guardiola förfogar över en av världens bredaste spelartrupper är det inget problem att klara sig utan några av de tongivande spelarna. Med klasslirare som Sterling, Mahrez, Foden och troligen även Grealish i startelvan kan vi räkna med fart och fläkt.

Ett tidigt mål för The Citizens kan innebära att siffrorna rinner iväg. Då värdarnas signum knappast är en stark defensiv väntas vi få se ett ljusblått världslag leka fotboll på Vicarage Road. Vi slår på stora trumman och testar handikappspelet Manchester City -2,5 till matiga 2,48!

Fler odds på Watford – Manchester City

Spel: Manchester City -2,5 @ 2,48
Tävling: Premier League
Plats: Vicarage Road
Tid: 18:30
TV: Viasat Fotboll, Viaplay

Trippeln

Newcastle – Burnley: Under 2,5 mål @ 1,87
Southampton – Brighton: Båda lagen gör mål: Ja @ 1,80
Watford – Manchester City: Manchester City -2,5 @ 2,48

Totalt odds: 8,34

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100