BIK Karlskoga – MODO 15/12, odds, speltips, live stream

2018-12-15 18:00 Hockeyallsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för BIK Karlskoga – MODO
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-15-2018 18:00

MODO gästar BIK Karlskoga lördagen den 15/12 med nedsläpp klockan 18:00.

BIK Karlskoga – MODO speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra bettingtips på BIK Karlskoga-MODO, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än BIK Karlskoga-MODO.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Tror du ändå att utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget som ger dig det mest fördelaktiga oddset gånger din insats.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen nedan

Om du vill betta på BIK Karlskoga – MODO så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Hockeyallsvenskan

BIK Karlskoga har ett målsnitt på 3,00 gjorda mål per hemmamatch i Hockeyallsvenskan. På hemmaplan har BIK Karlskoga släppt in 2,00 mål i genomsnitt denna säsongen i Hockeyallsvenskan.

På de 5 bortamatcher som MODO spelat denna säsong i Hockeyallsvenskan har laget gjort 15 mål, vilket ger ett snitt på 3,00 mål per match. På bortaplan har MODO i genomsnitt släppt in 3,00 mål på de 5 bortamatcher man spelat.

På de 11 matcher BIK Karlskoga spelat i Hockeyallsvenskan denna säsong så har laget gjort totalt 30 mål, med ett snitt på 2,73 mål per match. BIK Karlskoga har denna säsongen släppt in totalt 25 mål i ligan. Det innebär att på de 11 matcher som spelats så har BIK Karlskoga 2,27 insläppta mål per match.

Bortalaget MODO har under säsongen i Hockeyallsvenskan totalt gjort 37 mål i de 11 matcher som man har spelat. Det innebär att MODO har ett snitt på 3,36 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att MODO släppt in 2,82 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 11 matcher som har spelats.