Watford – Manchester City 4/12, odds, livestream, speltips

Watford
vs
Manchester City
2018-12-04 21:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Watford – Manchester City
Matchfakta och matchinfo

Avspark 12-04-2018 21:00

Tisdagen den 4 december kommer Watford att möta Manchester City med matchstart 21:00 i Premier League.

Speltips Watford – Manchester City

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan lägga ett spel på. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Watford-Manchester City speltips. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att spela på på andra möten än Watford-Manchester City.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Watford har gjort 7 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 1,40 mål/match.  I Premier League har Watford släppt in 8 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 4 bortamatcher som Manchester City spelat denna säsong i Premier League har laget gjort 8 mål, vilket ger ett snitt på 2,00 mål per match. Manchester City har å sin sida ett bortafacit med 1 insläppta mål under säsongen i Premier League.

Under denna säsongen i Premier League har Watford gjort totalt 13 mål på 9 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,44 mål per match. Under den gångna säsongen har Watford ett facit med 12 insläppta mål på de 9 matcher som spelats i ligan. I snitt har Watford släppt in 1,33 mål per match.

Bortalaget Manchester City har under säsongen i Premier League totalt gjort 26 mål i de 9 matcher som man har spelat. Det innebär att Manchester City har ett snitt på 2,89 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Manchester City, på 9 spelade matcher, släppt in 0,33 mål i snitt per match.