Manchester City – Liverpool 3/1, odds, stream, speltips

2019-01-03 21:00 Premier League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Manchester City – Liverpool
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-22 09:33:25. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 01-03-2019 21:00

Den 3/1 kommer Manchester City att möta Liverpool. En match som spelas i Premier League och som drar igång vid klockan 21:00.

Speltips Manchester City - Liverpool

 Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Manchester City-Liverpool, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Rekar på andra matcher än Manchester City-Liverpool hittar du i menyn under ”speltips”.

Manchester City är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos 10bet till oddset 2.10. Spelbolagen håller därmed Liverpool som underdog i denna match och det högsta oddset på Liverpool ger spelbolaget SuperLenny till 2.75 gånger pengarna.

Kryss i det senaste mötet

Det senaste mötet i Premier League mellan Manchester City - Liverpool slutade med ett kryss med resultatet 0-0.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Manchester City - Liverpool. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Manchester City - Liverpool

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Manchester City och Liverpool.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Premier League

Manchester City har gjort 18 mål totalt hemma denna säsong i Premier League, ett snitt på 3,60 mål/match.  I Premier League har Manchester City släppt in 2 mål på hemmaplan denna säsongen.

Liverpool har ett facit med 1,60 gjorda bortamål i Premier League på de 5 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Liverpool har i genomsnitt släppt in 0,60 mål per bortamatch i Premier League.

Totalt har Manchester City producerat 26 mål i Premier League under säsongen som har gått. På de 9 matcher laget spelat så har Manchester City ett snitt på 2,89 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Manchester City ett facit med 3 insläppta mål på de 9 matcher som spelats i ligan. I snitt har Manchester City släppt in 0,33 mål per match.

Per match har Liverpool i snitt producerat 1,78 mål framåt på de 9 matcher som spelats i Premier League. Totalt under säsongen i ligan så har Liverpool, på 9 spelade matcher, släppt in 0,33 mål i snitt per match.