Atlético Madrid – Barcelona 24/11, odds, speltips, streaming

1 – 1 2018-11-24 20:45 La Liga
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Atlético Madrid – Barcelona
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-24 20:26:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Atlético Madrid är alltid svårslagna och Diego Simeone har en riktig effektiv maskin till sitt förfogande. Riktigt så har det inte sett ut för Ernesto Valverde i Barcelona som fortsätter att blanda och ge i ligan. Även om gästerna leder ligan och spelet har sett bättre ut i år så har man fortfarande inte imponerat på samma vis som för ett par år sedan. Atlético ligger trea i ligan och har bara en förlust hittills i år. Barcelona leder med en poäng ner till Sevilla, Atlético och Alaves, som alla har 23. Däremot har de redan förlorat två matcher. I vårt speltips spelar vi på att hemmalaget vinner. Vi spelar ettan hos Bethard till oddset 3,25.

Atlético stabila som alltid

Sedan Simeones entré på bänken i Madrid så har han skapat en defensiv organisation som effektivt vinner matcher genom hårt arbete och god taktisk förmåga. Man har inte förlorat i ligan sedan 1 september och har nio raka matcher utan förlust. Storstjärnan Antoine Griezmann har imponerat återigen i spelet, men har bara lyckats göra 3 mål hittills. Men med Atlético effektivitet så är han ändå bästa målskytten.

Barcelona är ojämna

I mångt och mycket är Barcelona Atléticos motsats med flödande offensiv och många mål både framåt och bakåt. Med 34 gjorda mål är man 10 mål bättre än Sevilla, som gjort nästflest. Däremot har defensiven inte fungerat och 18 mål har passerat mållinjen och där är bara sex av ligans 20 lag sämre. Flest mål har Lionel Messi och Luis Suarez gjort med nio vardera. I förra omgången förlorade man överraskande mot Real Betis på hemmaplan.

Speltips - Atléticos defensiv avgör

Barcas målfarlighet känner vi redan till. Men Atléticos defensiv är bäst i ligan. Hittills har man bara släppt in åtta mål på 12 spelade matcher och det är här vi tror att avgörandet ligger. Dels i hemmalagets defensiv och dels i gästernas brist på densamma. Atlético har både Griezmann och Diego Costa i offensiven. I vårt speltips väljer vi att spela på hemmalaget. Vi spelar ettan hos Bethard till oddset 3,25.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-23 16:05:48

Matchen är tippad av

Atlético Madrid - Barcelona odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i La Liga mellan Atlético Madrid och Barcelona så var Barcelona oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget ScandiBet gav då det högsta oddset till 2.40 gånger pengarna på Barcelona som vinnare.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Atlético Madrid - Barcelona

Det blev oavgjort, 1-1, i mötet mellan Atlético Madrid och Barcelona.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i La Liga