Australien – Tyskland 19/6, odds, live stream, speltips

Australien
vs
Tyskland
2 – 3 2017-06-19 18:00 Confederations Cup
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Australien – Tyskland
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2017-06-19 14:47:29. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Australien - Tyskland speltips

Australien kvalificerade sig till Confederations Cup genom att vinna de Asiatiska mästerskapen och motståndarna Tyskland genom att man vann den senaste VM turneringen. Och vår första känsla är ju att det skiljer hästlängder mellan lagen. Australien har några spelare som spelar i lite bättre europeiska lag bland annat James Troisi i Atalanta och Mathew Leckie i Frankfurt. Men den mest kända spelaren och det kanske genom alla tider är Tim Cahill som för närvarande spelar i den inhemska ligan och Melbourne City. Men Cahill storhetstid var när han representerade engelska Everton och även New York Red Bulls. Australien är ett av de landslag som har tagit stora steg närmre de allra bästa och man gör absolut inte bort sig när man har varit med i VM slutspel. Tyskarna vet vi ju vad dem går för, och man tar sig alltid långt i mästerskapen. Denna gången har man inte Brasilien att slåss mot, så då borde ju chanserna öka till att vinna Confederations Cup. Men tittar vi på deras trupp till denna turneringen så fattas där en hel del givna namn, så det ska bli intressant att följa hur de lite yngre och oerfarna spelarna klarar sig.

Australien har spelat lite matcher den senaste tiden. Först så kvalspelade man i de asiatiska mästerskapen och vann knappt mot Saudi Arabien med 3-2. Och i förra vecka så spelade man träningsmatch mot Brasilien och förlorade stort med 4-0. Återstår om man kan överraska mot jätten Tyskland?

Tyskarna i sin tur har spelade en träningslandskamp i början på juni mot Danmark. Den matchen slutade 1-1. Och nu i förra veckan så var det dags för VM-kval mot svaga San Marino och där vann man med 7-0.

Det senaste mötet dessa lagen emellan slutade oavgjort 2-2, det var i en träningslandskamp 2015. Trots ett ganska oprövat tyskt lag och säkerligen ett Australien som gärna vill visa att man kan störa stornationerna så spelar vi på en tysk vinst. 2:an spelas till oddset 1,45 hos SuperLenny.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-06-18 14:05:51

Matchen är tippad av

Australien - Tyskland odds och speltips skrivet av Douglas Flink

Douglas Flink

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Australien - Tyskland i Confederations Cup så talade spelbolagens odds för en seger till Tyskland och Bethard gav då det bästa oddset till 1.37 gånger pengarna.

Tyskland utgick med seger i det senaste mötet mot Australien

Matchen slutade med en seger till Tyskland med 3 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Confederations Cup