Chile – Tyskland 2/7, odds, livestream, speltips

Chile
vs
Tyskland
0 – 1 2017-07-02 21:00 Confederations Cup
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Chile – Tyskland
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2017-07-02 17:59:13. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Medan Chile hade en riktigt tuff batalj med Portugal för att nå finalplatsen så hade Tyskland det desto lättare. I Chiles fall gick det till straffläggning efter 0-0 både efter 90 minuter och förlängning, medan Tyskland spelade ut Mexiko med 4-1. I finalen tror vi på den tyska maskinen och speltipset blir en 2:a till oddset 2,40 hos Bet365.

Straffar tog Chile till final

Sydamerikanerna spelade en tuff och jämn match mot ett Portugal anfört av den store Cristiano Ronaldo. Den hos fansen omåttligt populäre Arturo Vidal sade innan matchen precis vad han tyckte och tänkte om Ronaldo, och det var nära att han fick äta upp sina ord. Portugal hade chanser, precis som Chile, men inget av lagen lyckades näta. Det gick hela vägen till straffar där Portugal missade tre på raken medan just Vidal, Aranguiz och Alexis Sanchez satte sina. Saken var biff och det Chile som tidigare slagit Kamerun och kryssat mot Tyskland och Australien var klart för final.

Tyskland vann semin enkelt

Die Mannschaft hade inga som helst problem att slå Mexiko i semifinalen. När det stora löftet Leon Goretzka gjort både 1-0 och 2-0 i den sjätte och den åttonde minuten så var matchen i det stora hela över. Timo Werner spädde på till 3-0, och först i den 89:e minuten fick Mexiko till ett tröstmål genom Marco Fabian. De fick dock inte sista ordet då Amin Younes satte slutresultatet - 4-1. Tyskland har varit stabila genom turneringen och slog både Australien och Kamerun utan att förta sig. Det har dock släppts in fler mål än vad man kan förvänta sig, och i gruppmatchen mot Chile blev det alltså kryss, 1-1.

Trean mot fyran på världsrankingen

Det är två riktigt bra lag som möts. Chile är rankade fyra i världen enligt FIFA och har några fina säsonger bakom sig. Tyskland är rankade trea på samma lista och vi ser fram emot en fartfylld tillställning, där vi ändå tror att vårt speltips är gångbart. Tyskland har inga skador rapporterade i nuläget och förväntas ställa upp med samma trupp som i semifinalen mot Mexiko. Möjligen att Jogi Löw gör någon justering i backlinjen. Inte heller i Chiles lag finns några rapporterade skador, och samma trupp som startade semifinalen förväntas också spela finalmatchen.

Speltips - Tyskland slår Chile och vinner confederations Cup

Det kan bli jämnt, precis som i matchen i gruppspelet. Vi tror dock ändå att tyskarna är strået vassare när det väl drar ihop sig och väljer att spela 2:an. Hos Bet365 hittar vi det fina oddset 2,40 gånger pengarna.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2017-06-30 18:56:41

Matchen är tippad av

Chile - Tyskland odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Confederations Cup mellan Chile och Tyskland så var Tyskland oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Bethard gav då det högsta oddset till 2.45 gånger pengarna på Tyskland som vinnare.

Tyskland utgick med seger i det senaste mötet mot Chile

Mötet mellan Chile och Tyskland slutade med en 1-0 seger till Tyskland.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Confederations Cup