Tyskland – Chile 22/6, odds, stream, speltips

Tyskland
vs
Chile
1 – 1 2017-06-22 21:00 Confederations Cup
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Tyskland – Chile
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1250 kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2017-06-22 17:58:26. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

I andra omgången möts de två favoriterna till att gå vidare ifrån gruppen, Tyskland och Chile. Chile vann sin första match med 2-0 mot Kamerun och Tyskland leder i skrivande stund mot Australien med 3 mål mot 1. Tyskarna är favoriter enligt spelbolagen, men Chile är en knepig motståndare och vi tror att se tar hem denna match. Speltipset blir därför en tvåa och vi spelar hos Bethard till oddset 2,60 gånger pengarna.

Tyskland lämnar stjärnor hemma och förbereder nya till VM

Mesut Özil, Mats Hummels, Tomas Müller, Manuel Neuer är alla stjärnor som förbundskapten Joachim Löw valt att lämna hemma till Confederations Cup. Istället satsar han på det yngre gardet med hopp om att nya stjärnor skall tändas i bl.a. Antonio Rüdiger, Joshua Kimmich och Julian Draxler. Han menar att för att förbereda dessa för framtida slutspel är det viktigt att de får ta del av och regelbundet matchas i landskamper av denna dignitet. Frågan är dock ifall detta unga Tyskland redan kan vinna Confederations Cup i år?

 

Chile är samspelta, har stjärnor och utmanar

Chiles landslag har spelat samman under en längre tid. Man vann Copa America mot Argentina i januari så man har lärt sig att vinna. Storstjärnorna Arturo Vidal och Alexis Sanchez konkurrerar med de bästa i världen på sina respektive positioner. Dessutom består övriga truppen av stabila proffs i de största ligorna. Alltså inga duvungar precis och de har förutsättningar att utmana i år.

 

Speltips Tyskland – Chile

Tyskland kommer med en trupp innehållande löften för framtiden. Chile med en trupp som spelat ihop under lång tid kryddad stora stjärnor kryddad av idag. Därför vinner Chile matchen. Speltipset blir alltså en 2:a. Vi spelar hos Bethard till oddset 2,60 gånger insatsen.

Oddsen i speltipset hämtades 2017-06-19 21:13:02

Matchen är tippad av

Tyskland - Chile odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

På matchen i Confederations Cup mellan Tyskland och Chile så höll spelbolagen Chile som favoriter och du kunde spela till det bästa oddset 2.95 hos Bethard.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Tyskland - Chile

Tyskland och Chile kryssade till slut i mötet med slutresultatet 1-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Confederations Cup