Bayer Leverkusen – Bayern München 1/2, odds, live stream, speltips

Bayer Leverkusen
vs
Bayern München
2019-02-01 18:00 Bundesliga
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Bayer Leverkusen – Bayern München
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-09-16 12:52:53. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 02-01-2019 18:00

Matchstart mellan Bayer Leverkusen - Bayern München är vid klockan 18:00 den 1/2.

Speltips Bayer Leverkusen - Bayern München

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska satsar på vårt Bayer Leverkusen-Bayern München speltips. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Bayer Leverkusen-Bayern München.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Bayern München. Är du intresserad av att betta på Bayern München så ger Expekt det mest fördelaktiga bettet till 1.05 gånger pengarna. Tror du ändå att Bayer Leverkusen utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget Expekt som ger dig det mest fördelaktiga oddset 21.50 gånger din insats.

Bayern München vann senast över Bayer Leverkusen

Den 15/9 spelades det senaste mötet mellan Bayer Leverkusen och Bayern München i Bundesliga, under denna säsongen, och då var det Bayern München som vann matchen med 3 mål mot 1.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen på Bayer Leverkusen - Bayern München

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Bayer Leverkusen och Bayern München.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Bundesliga

Bayer Leverkusen har gjort 6 mål totalt hemma denna säsong i Bundesliga, ett snitt på 1,50 mål/match.  På de 4 hemmamatcher som Bayer Leverkusen spelat denna säsong så har man släppt in 9 mål totalt och per match blir det 2,25 mål i snitt.

Under säsongen i Bundesliga har Bayern München gjort 8 mål på de 4 bortamatcher man spelat. Bayern München har på de 4 bortamatcher man spelat i Bundesliga släppt in 3 mål och har ett snitt på 0,75 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Bundesliga har Bayer Leverkusen gjort totalt 9 mål på 8 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,13 mål per match. Under den gångna säsongen har Bayer Leverkusen ett facit med 15 insläppta mål på de 8 matcher som spelats i ligan. I snitt har Bayer Leverkusen släppt in 1,88 mål per match.

Bayern München har ett facit denna säsongen i Bundesliga med 15 gjorda mål. På de 8 matcher som Bayern München har spelat så har man ett snitt på 1,88 producerade mål framåt per match. Bayern München har totalt spelat 8 matcher under säsongen och på dessa 8 matcher har man släppt in 9 mål, ett snitt på 1,13 insläppta mål per spelad match.