BK Häcken – Östersunds FK 6/10, odds, streaming, speltips

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för BK Häcken – Östersunds FK
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta BK Häcken – Östersunds FK i 6/10

Söndagen den 6 oktober kommer BK Häcken att möta Östersunds FK med avspark 15:00 i Allsvenskan.

Speltips BK Häcken – Östersunds FK

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. Betting tips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt BK Häcken – Östersunds FK speltips. Betting tips på andra matcher än BK Häcken – Östersunds FK hittar du i menyn under ”speltips”.

Oavgjort senast BK Häcken – Östersunds FK möttes

Det senaste mötet i Allsvenskan mellan BK Häcken – Östersunds FK slutade med ett kryss med resultatet 1 – 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan

Målstatistik för BK Häcken och Östersunds FK

BK Häcken har gjort 8 mål totalt hemma denna säsong i Allsvenskan, ett snitt på 1,33 mål/match. BK Häcken har totalt släppt in 4 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Allsvenskan. På de 6 hemmamatcherna så har BK Häcken därmed ett snitt på 0,67 insläppta mål per match.

Under denna säsongen i Allsvenskan har BK Häcken gjort totalt 17 mål på 12 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 1,42 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har BK Häcken ett snitt på 0,83 insläppta mål per match, på de 12 matcher som spelats.

På bortaplan har Östersunds FK denna säsong ett facit med 3 gjorda mål på 6 spelade matcher. På bortaplan har Östersunds FK i genomsnitt släppt in 1,67 mål på de 6 bortamatcher man spelat.

Östersunds FK har ett facit denna säsongen i Allsvenskan med 13 gjorda mål. På de 12 matcher som Östersunds FK har spelat så har man ett snitt på 1,08 producerade mål framåt per match. Östersunds FK har totalt spelat 12 matcher under säsongen och på dessa 12 matcher har man släppt in 18 mål, ett snitt på 1,50 insläppta mål per spelad match.