Boston Bruins – New York Rangers 20/1, odds, speltips, live stream

Boston Bruins
vs
New York Rangers
2019-01-20 01:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Boston Bruins – New York Rangers
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-20 01:00

Boston Bruins möter New York Rangers med start 01:00 den 20/1 i NHL. Se matchen i Viasat Sport och Viasat Sport HD.

Så följer du Boston Bruins – New York Rangers live stream

Följ Boston Bruins – New York Rangers live stream hos Viaplay.

Speltips Boston Bruins – New York Rangers

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Speltips du kan ta del av när du ska lägga ett spel på Boston Bruins-New York Rangers eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Boston Bruins-New York Rangers så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Boston Bruins har gjort 81 mål totalt hemma denna säsong i NHL, ett snitt på 3,52 mål/match.  Boston Bruins har totalt släppt in 56 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i NHL. På de 23 hemmamatcherna så har Boston Bruins därmed ett snitt på 2,43 insläppta mål per match.

På bortaplan har New York Rangers denna säsong ett facit med 61 gjorda mål på 23 spelade matcher. New York Rangers har å sin sida ett bortafacit med 96 insläppta mål under säsongen i NHL.

Under denna säsongen i NHL har Boston Bruins gjort totalt 136 mål på 47 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,89 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Boston Bruins ett snitt på 2,62 insläppta mål per match, på de 47 matcher som spelats.

Offensivt har New York Rangers gjort 2,87 mål per match i NHL på de 46 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att New York Rangers släppt in 3,46 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 46 matcher som har spelats.