Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning 14/11, odds, speltips, livestream

Buffalo Sabres
vs
Tampa Bay Lightning
2018-11-14 01:00 NHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 11-14-2018 01:00

Tampa Bay Lightning gästar Buffalo Sabres i NHL med nedsläpp 01:00 den 14/11.

Speltips Buffalo Sabres – Tampa Bay Lightning

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Buffalo Sabres-Tampa Bay Lightning eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Buffalo Sabres-Tampa Bay Lightning, speltips som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Buffalo Sabres har gjort 8 mål totalt hemma denna säsong i NHL, ett snitt på 2,00 mål/match.  I NHL har Buffalo Sabres släppt in 13 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 1 bortamatcher som Tampa Bay Lightning spelat denna säsong i NHL har laget gjort 4 mål, vilket ger ett snitt på 4,00 mål per match. Tampa Bay Lightning har på bortaplan släppt in 5 mål i NHL. På de 1 bortamatcher som Tampa Bay Lightning spelat så har man ett genomsnitt på 5,00 insläppta mål.

På de 8 matcher Buffalo Sabres spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 18 mål, med ett snitt på 2,25 mål per match. Buffalo Sabres har under säsongen släppt in totalt 23 mål i ligan på de 8 matcher som spelats.

Tampa Bay Lightning har ett facit denna säsongen i NHL med 22 gjorda mål. På de 6 matcher som Tampa Bay Lightning har spelat så har man ett snitt på 3,67 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Tampa Bay Lightning släppt in 2,50 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 6 matcher som har spelats.