Calgary Flames – Edmonton Oilers 18/11, odds, speltips, streaming

Calgary Flames
vs
Edmonton Oilers
2018-11-18 04:00 NHL TV: Viasat SportViasat Sport HD
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Calgary Flames – Edmonton Oilers
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 11-18-2018 04:00

Den 18/11 kommer Calgary Flames att möta Edmonton Oilers. En match som spelas i NHL och som drar igång vid klockan 04:00. Matchen kommer att TV-sändas i Viasat Sport och Viasat Sport HD.

Calgary Flames – Edmonton Oilers speltips

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de spelar på ex vårt speltips på Calgary Flames-Edmonton Oilers eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Calgary Flames-Edmonton Oilers, speltips som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

På de 3 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Calgary Flames gjort totalt 15 mål, ett snitt på 5,00 gjorda mål per match. I NHL har Calgary Flames släppt in 11 mål på hemmaplan denna säsongen.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Edmonton Oilers 10 gjorda mål sammanlagt i de 4 bortamatcher man spelat. Edmonton Oilers har på bortaplan släppt in 14 mål i NHL. På de 4 bortamatcher som Edmonton Oilers spelat så har man ett genomsnitt på 3,50 insläppta mål.

Per match har Calgary Flames ett snitt på 3,75 gjorda mål, på de 8 matcher som spelats i NHL under säsongen som gått. Calgary Flames har denna säsongen släppt in totalt 24 mål i ligan. Det innebär att på de 8 matcher som spelats så har Calgary Flames 3,00 insläppta mål per match.

Bortalaget Edmonton Oilers har under säsongen i NHL totalt gjort 13 mål i de 6 matcher som man har spelat. Det innebär att Edmonton Oilers har ett snitt på 2,17 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Edmonton Oilers släppt in 3,17 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 6 matcher som har spelats.