Edmonton Oilers – Calgary Flames 20/1, odds, stream, speltips

Edmonton Oilers
vs
Calgary Flames
2019-01-20 04:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 1.18
X 4.60
2 43.00
Vinstchans
Odds för Edmonton Oilers – Calgary Flames
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-12-10 05:26:04. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-20 04:00

Calgary Flames gästar Edmonton Oilers söndagen den 20/1 med matchstart klockan 04:00. Matchen mellan kommer att sändas i Viasat Hockey.

Edmonton Oilers - Calgary Flames kan du se live stream

Vill du följa matchen mellan Edmonton Oilers - Calgary Flames live stream så kan du göra det hos Viaplay .

Edmonton Oilers - Calgary Flames speltips

På vissa matcher plockar vi fram speltips som är fria att använda. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Edmonton Oilers-Calgary Flames eller annan match. Rekar på andra matcher än Edmonton Oilers-Calgary Flames hittar du i menyn under ”speltips”.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Edmonton Oilers. Är du intresserad av att betta på Edmonton Oilers så ger betway det mest fördelaktiga bettet till 1.18 gånger pengarna. Tror du att Calgary Flames vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Edmonton Oilers, så ger betway det högsta oddset till 43.00 gånger pengarna.

Edmonton Oilers vann senast lagen möttes

I NHL möttes Edmonton Oilers och Calgary Flames tidigare under säsongen, den 10/12, och då var det Edmonton Oilers som utgick med seger med resultatet 1 mål mot 0.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Edmonton Oilers ett genomsnitt på 3,17 per match på 23 hemmamatcher som laget spelat. I NHL har Edmonton Oilers släppt in 67 mål på hemmaplan denna säsongen.

På bortaplan har Calgary Flames denna säsong ett facit med 73 gjorda mål på 24 spelade matcher. På bortaplan har Calgary Flames i genomsnitt släppt in 2,33 mål på de 24 bortamatcher man spelat.

Totalt har Edmonton Oilers producerat 136 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 47 matcher laget spelat så har Edmonton Oilers ett snitt på 2,89 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Edmonton Oilers ett snitt på 3,15 insläppta mål per match, på de 47 matcher som spelats.

Bortalaget Calgary Flames har under säsongen i NHL totalt gjort 176 mål i de 48 matcher som man har spelat. Det innebär att Calgary Flames har ett snitt på 3,67 gjorda mål i varje match. Totalt under säsongen i ligan så har Calgary Flames, på 48 spelade matcher, släppt in 2,85 mål i snitt per match.