Chelsea – Malmö FF 21/2, odds, live stream, speltips

Chelsea
vs
Malmö FF
2019-02-21 21:00 Europa League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Chelsea – Malmö FF
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-21 21:00

Malmö FF gästar Chelsea i Europa League med avspark 21:00 den 21/2.

Chelsea – Malmö FF speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan lägga ett bet på. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på Chelsea-Malmö FF, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska betta eller inte. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Chelsea-Malmö FF.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Chelsea har ett målsnitt på 2,67 gjorda mål per hemmamatch i Europa League. På hemmaplan har Chelsea släppt in 0,33 mål i genomsnitt denna säsongen i Europa League.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Malmö FF 2 gjorda mål sammanlagt i de 3 bortamatcher man spelat. Bortalaget Malmö FF har i genomsnitt släppt in 1,00 mål per bortamatch i Europa League.

Totalt har Chelsea producerat 12 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 6 matcher laget spelat så har Chelsea ett snitt på 2,00 gjorda mål per match. Chelsea har under säsongen släppt in totalt 3 mål i ligan på de 6 matcher som spelats.

Offensivt har Malmö FF gjort 1,17 mål per match i Europa League på de 6 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Malmö FF släppt in 1,00 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 6 matcher som har spelats.