Chicago Blackhawks – Washington Capitals 20/1, odds, speltips, streaming

Chicago Blackhawks
vs
Washington Capitals
2019-01-20 18:30 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Chicago Blackhawks – Washington Capitals
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-20 18:30

Chicago Blackhawks gästas av Washington Capitals i NHL den 20 januari med nedsläpp klockan 18:30. Se matchen i Viasat Hockey.

Så följer du Chicago Blackhawks – Washington Capitals live stream

Se Chicago Blackhawks – Washington Capitals live stream hos Viaplay direkt i din dator, surfplatta eller mobil.

Speltips Chicago Blackhawks – Washington Capitals

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra speltips på Chicago Blackhawks-Washington Capitals eller någon annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Chicago Blackhawks-Washington Capitals.

Washington Capitals vann senast över Chicago Blackhawks

Chicago Blackhawks och Washington Capitals möttes tidigare under säsongen i NHL och det mötet slutade med en seger till Washington Capitals med 4 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Chicago Blackhawks ett genomsnitt på 2,92 per match på 24 hemmamatcher som laget spelat. Chicago Blackhawks har totalt släppt in 84 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i NHL. På de 24 hemmamatcherna så har Chicago Blackhawks därmed ett snitt på 3,50 insläppta mål per match.

Under säsongen i NHL har Washington Capitals gjort 79 mål på de 23 bortamatcher man spelat. Washington Capitals har på bortaplan släppt in 75 mål i NHL. På de 23 bortamatcher som Washington Capitals spelat så har man ett genomsnitt på 3,26 insläppta mål.

Totalt har Chicago Blackhawks producerat 142 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 48 matcher laget spelat så har Chicago Blackhawks ett snitt på 2,96 gjorda mål per match. Chicago Blackhawks har under säsongen släppt in totalt 179 mål i ligan på de 48 matcher som spelats.

Washington Capitals har ett facit denna säsongen i NHL med 157 gjorda mål. På de 46 matcher som Washington Capitals har spelat så har man ett snitt på 3,41 producerade mål framåt per match. Washington Capitals har totalt spelat 46 matcher under säsongen och på dessa 46 matcher har man släppt in 139 mål, ett snitt på 3,02 insläppta mål per spelad match.