Colorado Avalanche – Minnesota Wild 24/1, odds, streaming, speltips

Colorado Avalanche
vs
Minnesota Wild
2019-01-24 03:30 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 1.95
X 3.95
2 9.75
Vinstchans
Odds för Colorado Avalanche – Minnesota Wild
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 1000 kr
ComeOn
Bonuserbjudande Sätt in 500 kr och få 1000 kr i extra bonus

Oddsen uppdaterades 2018-10-05 05:26:51. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-24 03:30

Matchen mellan Colorado Avalanche - Minnesota Wild spelas den 24 januari i NHL, med matchstart vid klockan 03:30. Matchen mellan kommer att sändas i Viasat Sport och Viasat Sport HD.

Så följer du Colorado Avalanche - Minnesota Wild live stream

Viaplay kommer att sända den intressanta matchen mellan Colorado Avalanche - Minnesota Wild live stream.

Colorado Avalanche - Minnesota Wild speltips

Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska satsar på vårt Colorado Avalanche-Minnesota Wild speltips. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Colorado Avalanche-Minnesota Wild.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Colorado Avalanche och Minnesota Wild så gör du det med fördel hos spelbolaget ComeOn som ger det högsta oddset på favoriten Colorado Avalanche till det trevliga oddset 1.95 gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed Minnesota Wild som underdog i denna match och det högsta oddset på Minnesota Wild ger spelbolaget betway till 9.75 gånger pengarna.

3-2 seger till Minnesota Wild senast

Colorado Avalanche och Minnesota Wild möttes tidigare under säsongen i NHL och det mötet slutade med en seger till Minnesota Wild med 3 mål mot 2.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Colorado Avalanche - Minnesota Wild jämför du nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Colorado Avalanche och Minnesota Wild.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

På hemmaplan har Colorado Avalanche gjort 65 mål i NHL, vilket innebär att Colorado Avalanche har ett snitt på 3,25 gjorda mål per match. Colorado Avalanche har totalt släppt in 57 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i NHL. På de 20 hemmamatcherna så har Colorado Avalanche därmed ett snitt på 2,85 insläppta mål per match.

På de 23 bortamatcher som Minnesota Wild spelat denna säsong i NHL har laget gjort 58 mål, vilket ger ett snitt på 2,52 mål per match. Bortalaget Minnesota Wild har i genomsnitt släppt in 3,00 mål per bortamatch i NHL.

Under denna säsongen i NHL har Colorado Avalanche gjort totalt 159 mål på 47 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 3,38 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Colorado Avalanche ett snitt på 3,23 insläppta mål per match, på de 47 matcher som spelats.

Per match har Minnesota Wild i snitt producerat 2,85 mål framåt på de 46 matcher som spelats i NHL. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Minnesota Wild släppt in 2,91 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 46 matcher som har spelats.