Vegas Golden Knights – Minnesota Wild 22/1, odds, streaming, speltips

Vegas Golden Knights
vs
Minnesota Wild
2019-01-22 00:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Vegas Golden Knights – Minnesota Wild
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-22 00:00

Vegas Golden Knights will be visited by Minnesota Wild in NHL on the 22 januari for a match starting at 00:00. Matchen mellan Vegas Golden Knights och Minnesota Wild kommer att TV-sändas i Viasat Hockey.

Så följer du Vegas Golden Knights – Minnesota Wild live stream

Se Vegas Golden Knights – Minnesota Wild live stream hos Viaplay direkt i din dator, surfplatta eller mobil.

Speltips Vegas Golden Knights – Minnesota Wild

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Vegas Golden Knights-Minnesota Wild eller annan match. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Vegas Golden Knights-Minnesota Wild.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

På de 22 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Vegas Golden Knights gjort totalt 70 mål, ett snitt på 3,18 gjorda mål per match. På hemmaplan har Vegas Golden Knights släppt in 2,09 mål i genomsnitt denna säsongen i NHL.

På de 23 bortamatcher som Minnesota Wild spelat denna säsong i NHL har laget gjort 58 mål, vilket ger ett snitt på 2,52 mål per match. På bortaplan har Minnesota Wild i genomsnitt släppt in 3,00 mål på de 23 bortamatcher man spelat.

Totalt har Vegas Golden Knights producerat 147 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 49 matcher laget spelat så har Vegas Golden Knights ett snitt på 3,00 gjorda mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Vegas Golden Knights ett snitt på 2,67 insläppta mål per match, på de 49 matcher som spelats.

Per match har Minnesota Wild i snitt producerat 2,85 mål framåt på de 46 matcher som spelats i NHL. Totalt under säsongen i ligan så har Minnesota Wild, på 46 spelade matcher, släppt in 2,91 mål i snitt per match.