Degerfors IF – Gefle IF 3/11, odds, live stream, speltips

Degerfors IF
vs
Gefle IF
2018-11-03 16:00 Superettan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Degerfors IF – Gefle IF
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 11-03-2018 16:00

Degerfors IF möter Gefle IF lördagen den 3/11 i Superettan med avspark klockan 16:00

Speltips Degerfors IF – Gefle IF

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram speltips som du kan satsa på. Rekar du kan ta del av när du ska lägga ett bet på Degerfors IF-Gefle IF eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Degerfors IF-Gefle IF så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Gefle IF fick se sig besegrade av Degerfors IF i det senaste mötet

Degerfors IF och Gefle IF möttes tidigare under säsongen i Superettan och det mötet slutade med en seger till Degerfors IF med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Degerfors IF har gjort 21 mål totalt hemma denna säsong i Superettan, ett snitt på 1,50 mål/match.  I Superettan har Degerfors IF släppt in 20 mål på hemmaplan denna säsongen.

På bortaplan har Gefle IF denna säsong ett facit med 11 gjorda mål på 13 spelade matcher. Gefle IF har på de 13 bortamatcher man spelat i Superettan släppt in 20 mål och har ett snitt på 1,54 insläppta mål per match.

Totalt har Degerfors IF producerat 38 mål i Superettan under säsongen som har gått. På de 27 matcher laget spelat så har Degerfors IF ett snitt på 1,41 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Degerfors IF ett facit med 43 insläppta mål på de 27 matcher som spelats i ligan. I snitt har Degerfors IF släppt in 1,59 mål per match.

Bortalaget Gefle IF har under säsongen i Superettan totalt gjort 24 mål i de 26 matcher som man har spelat. Det innebär att Gefle IF har ett snitt på 0,92 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Gefle IF släppt in 1,92 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 26 matcher som har spelats.