Djurgården – Mora 9/3, odds, speltips, stream

2019-03-09 15:15 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Djurgården – Mora
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 03-09-2019 15:15

Den 9/3 kommer Djurgården att möta Mora. En match som spelas i SHL och som drar igång vid klockan 15:15.

Speltips Djurgården – Mora

 Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra bettingtips på Djurgården-Mora, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett bet eller inte. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Djurgården-Mora, speltips som vi publicerar dagligen.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till . Är du intresserad av att betta på så ger det mest fördelaktiga bettet till gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Djurgården vann senast över Mora

Djurgården och Mora möttes tidigare under säsongen i SHL och det mötet slutade med en seger till Djurgården med 4 mål mot 1.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Djurgården – Mora jämför du nedan

Om du vill betta på Djurgården – Mora så kan du jämföra oddsen nedan från spelbolagen för att hitta de bästa oddsen på olika speltyper som spelbolagen erbjuder.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i SHL så har Djurgården ett genomsnitt på 4,25 per match på 4 hemmamatcher som laget spelat. På de 4 hemmamatcher som Djurgården spelat denna säsong så har man släppt in 9 mål totalt och per match blir det 2,25 mål i snitt.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Mora 10 gjorda mål sammanlagt i de 4 bortamatcher man spelat. Mora har å sin sida ett bortafacit med 16 insläppta mål under säsongen i SHL.

Totalt har Djurgården producerat 40 mål i SHL under säsongen som har gått. På de 10 matcher laget spelat så har Djurgården ett snitt på 4,00 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Djurgården ett facit med 22 insläppta mål på de 10 matcher som spelats i ligan. I snitt har Djurgården släppt in 2,20 mål per match.

Mora har ett facit denna säsongen i SHL med 25 gjorda mål. På de 10 matcher som Mora har spelat så har man ett snitt på 2,50 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Mora släppt in 3,20 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 10 matcher som har spelats.