Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes 21/1, odds, stream, speltips

Edmonton Oilers
vs
Carolina Hurricanes
2019-01-21 03:30 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-21 03:30

Matchen mellan Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes spelas den 21 januari i NHL, med nedsläpp vid klockan 03:30. Matchen kommer att TV-sändas i Viasat Sport och Viasat Sport HD.

Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes kan du se live stream

Se Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes live stream hos Viaplay, så att du kan se matchen direkt i din dator, surfplatta eller mobil var du än befinner dig.

Edmonton Oilers – Carolina Hurricanes speltips

På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan satsa på. Rekar som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt Edmonton Oilers-Carolina Hurricanes speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Edmonton Oilers-Carolina Hurricanes, rekar som vi publicerar dagligen.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Edmonton Oilers ett genomsnitt på 3,17 per match på 23 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Edmonton Oilers släppt in 2,91 mål i genomsnitt denna säsongen i NHL.

På bortaplan har Carolina Hurricanes denna säsong ett facit med 52 gjorda mål på 22 spelade matcher. Carolina Hurricanes har å sin sida ett bortafacit med 70 insläppta mål under säsongen i NHL.

På de 47 matcher Edmonton Oilers spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 136 mål, med ett snitt på 2,89 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Edmonton Oilers ett snitt på 3,15 insläppta mål per match, på de 47 matcher som spelats.

Per match har Carolina Hurricanes i snitt producerat 2,72 mål framåt på de 46 matcher som spelats i NHL. Under den gångna säsongen i ligan så har Carolina Hurricanes släppt in totalt 136 mål. Detta innebär att Carolina Hurricanes har ett målsnitt på 2,96 insläppta mål totalt under de 46 matcher som spelats under säsongen i NHL.