Eintracht Frankfurt – Freiburg 19/1, odds, speltips, live stream

2019-01-19 15:30 Bundesliga
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Eintracht Frankfurt – Freiburg
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-19 15:30

Den 19/1 kommer Eintracht Frankfurt att möta Freiburg. En match som spelas i Bundesliga och som drar igång vid klockan 15:30.

Speltips Eintracht Frankfurt – Freiburg

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de spelar på ex vårt speltips på Eintracht Frankfurt-Freiburg eller annan match. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Eintracht Frankfurt-Freiburg.

Eintracht Frankfurt vann senast över Freiburg

I Bundesliga möttes Eintracht Frankfurt och Freiburg tidigare under säsongen, den 25/8, och då var det Eintracht Frankfurt som utgick med seger med resultatet 2 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Bundesliga

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Bundesliga så har Eintracht Frankfurt ett genomsnitt på 2,83 per match på 6 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Eintracht Frankfurt släppt in totalt 7 mål på 6 matcher som laget spelat på hemmaplan i Bundesliga, det innebär att Eintracht Frankfurt släppt in 1,17 mål per match i snitt.

Freiburg har ett facit med 1,17 gjorda bortamål i Bundesliga på de 6 bortamatcher man spelat under säsongen. Freiburg har på bortaplan släppt in 12 mål i Bundesliga. På de 6 bortamatcher som Freiburg spelat så har man ett genomsnitt på 2,00 insläppta mål.

Totalt har Eintracht Frankfurt producerat 30 mål i Bundesliga under säsongen som har gått. På de 14 matcher laget spelat så har Eintracht Frankfurt ett snitt på 2,14 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Eintracht Frankfurt ett facit med 17 insläppta mål på de 14 matcher som spelats i ligan. I snitt har Eintracht Frankfurt släppt in 1,21 mål per match.

Per match har Freiburg i snitt producerat 1,36 mål framåt på de 14 matcher som spelats i Bundesliga. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Freiburg släppt in 1,57 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 14 matcher som har spelats.