Färjestad – Frölunda 24/11, odds, speltips, streaming

Färjestad
vs
Frölunda
2018-11-24 18:00 SHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Färjestad – Frölunda
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-20 16:58:35. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 11-24-2018 18:00

I SHL kommer Färjestad att möta Frölunda klockan 18:00 lördagen den 24 november. Matchen mellan kommer att sändas i C MORE Hockey och Sportkanalen.

Färjestad - Frölunda kan du se live stream

Följ Färjestad - Frölunda live stream hos C More Play.

Färjestad - Frölunda speltips

På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram rekar som du kan lägga ett spel på. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Färjestad-Frölunda eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Färjestad-Frölunda, bettingtips som vi publicerar dagligen.

Färjestad är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget SpeedyBet ger just nu det bästa oddset till 2.15 gånger pengarna. Tror du att Frölunda vinner matchen, trots att spelbolagen favoriserar Färjestad, så ger SpeedyBet det högsta oddset till 2.80 gånger pengarna.

Färjestad fick se sig besegrade av Frölunda i det senaste mötet

Den 13/10 spelades det senaste mötet mellan Färjestad och Frölunda i SHL, under denna säsongen, och då var det Frölunda som vann matchen med 4 mål mot 3.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Färjestad - Frölunda. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen på Färjestad - Frölunda

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Färjestad och Frölunda.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

På hemmaplan har Färjestad gjort 29 mål i SHL, vilket innebär att Färjestad har ett snitt på 3,22 gjorda mål per match. Under säsongen som har gått har Färjestad släppt in totalt 19 mål på 9 matcher som laget spelat på hemmaplan i SHL, det innebär att Färjestad släppt in 2,11 mål per match i snitt.

På de 10 bortamatcher som Frölunda spelat denna säsong i SHL har laget gjort 28 mål, vilket ger ett snitt på 2,80 mål per match. Frölunda har på bortaplan släppt in 25 mål i SHL. På de 10 bortamatcher som Frölunda spelat så har man ett genomsnitt på 2,50 insläppta mål.

På de 18 matcher Färjestad spelat i SHL denna säsong så har laget gjort totalt 53 mål, med ett snitt på 2,94 mål per match. Färjestad har denna säsongen släppt in totalt 41 mål i ligan. Det innebär att på de 18 matcher som spelats så har Färjestad 2,28 insläppta mål per match.

Frölunda har ett facit denna säsongen i SHL med 49 gjorda mål. På de 18 matcher som Frölunda har spelat så har man ett snitt på 2,72 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Frölunda släppt in 2,28 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 18 matcher som har spelats.