GAIS – Örgryte 25/9, odds, streaming, speltips

2019-09-25 19:00 Superettan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för GAIS – Örgryte
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-09-25 19:00

GAIS gästas av Örgryte i Superettan den 25 september med avspark klockan 19:00.

Speltips GAIS – Örgryte

 Missa inte de odds tips vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta del av våra rekar på GAIS – Örgryte, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Kika in på vår sida om speltips för att lägga ett bet på fler matcher än GAIS – Örgryte.

Örgryte vann senast lagen möttes

GAIS och Örgryte möttes tidigare under säsongen i Superettan och det mötet slutade med en seger till Örgryte med 1 mål mot 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för GAIS och Örgryte

GAIS har gjort 3 mål totalt hemma denna säsong i Superettan, ett snitt på 0,50 mål/match. På hemmaplan har GAIS släppt in 1,50 mål i genomsnitt denna säsongen i Superettan.

Per match har GAIS ett snitt på 0,77 gjorda mål, på de 13 matcher som spelats i Superettan under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har GAIS ett snitt på 1,38 insläppta mål per match, på de 13 matcher som spelats.

Örgryte har ett snitt på 1,43 gjorda bortamål i Superettan på de 7 bortamatcher man spelat under säsongen. Örgryte har i genomsnitt släppt in 1,29 mål per bortamatch i Superettan.

Offensivt har Örgryte gjort 1,29 mål per match i Superettan på de 14 matcher som spelats under säsongen. Under den gångna säsongen i ligan så har Örgryte släppt in totalt 14 mål. Detta innebär att Örgryte har ett målsnitt på 1,00 insläppta mål totalt under de 14 matcher som spelats under säsongen i Superettan.