Örgryte – Degerfors IF 20/10, odds, speltips, live stream

Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Örgryte – Degerfors IF
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-10-20 19:00

Matchstart mellan Örgryte – Degerfors IF är vid klockan 19:00 den 20/10.

Örgryte – Degerfors IF speltips

 Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Betting tips du kan ta del av när du ska lägga ett spel på Örgryte – Degerfors IF eller andra matcher, utan att det kostar dig en krona. Kika in på vår sida om speltips för att spela på fler matcher än Örgryte – Degerfors IF.

Örgryte vann med 2-1 senast mot Degerfors IF

Örgryte vann det senaste mötet mot Degerfors IF, tidigare under lördagen den 20/4 säsongen i Superettan, med siffrorna 2 – 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för Örgryte och Degerfors IF

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Superettan så har Örgryte ett genomsnitt på 1,14 per match, på totalt 7 matcher. På hemmaplan har Örgryte släppt in 0,71 mål i genomsnitt denna säsongen i Superettan.

Totalt har Örgryte producerat 18 mål i Superettan under säsongen som har gått. På de 14 matcher laget spelat så har Örgryte ett snitt på 1,29 gjorda mål per match. Örgryte har denna säsongen släppt in totalt 14 mål i ligan. Det innebär att på de 14 matcher som spelats så har Örgryte 1,00 insläppta mål per match.

På bortaplan har Degerfors IF denna säsong ett facit med 11 gjorda mål på 7 spelade matcher. På bortaplan har Degerfors IF i genomsnitt släppt in 1,14 mål på de 7 bortamatcher man spelat.

Degerfors IF har ett facit denna säsongen i Superettan med 21 gjorda mål. På de 14 matcher som Degerfors IF har spelat så har man ett snitt på 1,50 producerade mål framåt per match. Degerfors IF har totalt spelat 14 matcher under säsongen och på dessa 14 matcher har man släppt in 18 mål, ett snitt på 1,29 insläppta mål per spelad match.