Halmstads BK – Brage 27/10, odds, speltips, live stream

2019-10-27 19:00 Superettan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Halmstads BK – Brage
Matchfakta och matchinfo

Matchfakta Halmstads BK – Brage i 27/10

Matchen mellan Halmstads BK – Brage spelas den 27 oktober i Superettan, med matchstart vid klockan 19:00.

Speltips Halmstads BK – Brage

 Missa inte de odds tips vi tar fram på utvalda matcher. De odds tips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de spelar på ex vårt speltips på Halmstads BK – Brage eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Halmstads BK – Brage, speltips som vi publicerar dagligen.

Halmstads BK fick se sig besegrade av Brage i det senaste mötet

Brage vann det senaste mötet mot Halmstads BK, tidigare under lördagen den 13/4 säsongen i Superettan, med siffrorna 2 – 0.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Superettan

Målstatistik för Halmstads BK och Brage

Halmstads BK har ett målsnitt på 1,63 gjorda mål per hemmamatch i Superettan. I Superettan har Halmstads BK släppt in 9 mål på hemmaplan denna säsongen.

På de 14 matcher Halmstads BK spelat i Superettan denna säsong så har laget gjort totalt 16 mål, med ett snitt på 1,14 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Halmstads BK ett snitt på 1,07 insläppta mål per match, på de 14 matcher som spelats.

Ser vi till antalet gjorda mål på bortaplan så har Brage 11 gjorda mål sammanlagt i de 7 bortamatcher man spelat. Brage har i genomsnitt släppt in 1,14 mål per bortamatch i Superettan.

Brage har ett facit denna säsongen i Superettan med 19 gjorda mål. På de 14 matcher som Brage har spelat så har man ett snitt på 1,36 producerade mål framåt per match. Brage har totalt spelat 14 matcher under säsongen och på dessa 14 matcher har man släppt in 11 mål, ett snitt på 0,79 insläppta mål per spelad match.