IK Pantern – Leksand 21/1, odds, speltips, stream

IK Pantern
vs
Leksand
2019-01-21 19:00 Hockeyallsvenskan TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 8.25
X 4.00
2 2.10
Vinstchans
Odds för IK Pantern – Leksand
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr
Unibet
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 5000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-12-17 19:43:27. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-21 19:00

Matchen mellan IK Pantern - Leksand spelas den 21 januari i Hockeyallsvenskan, med matchstart vid klockan 19:00. Matchen kan du följa på TV i C MORE Hockey.

IK Pantern - Leksand kan du se live stream

C More Play sänder matchen IK Pantern - Leksand live stream.

Speltips IK Pantern - Leksand

På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra rekar på IK Pantern-Leksand, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett spel eller inte. Är du intresserad av speltips på andra matcher än IK Pantern-Leksand så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan IK Pantern och Leksand så gör du det med fördel hos spelbolaget Unibet som ger det högsta oddset på favoriten Leksand till det trevliga oddset 2.10 gånger pengarna. Spelbolagen håller därmed IK Pantern som underdog i denna match och det högsta oddset på IK Pantern ger spelbolaget betway till 8.25 gånger pengarna.

Leksand fick se sig besegrade av IK Pantern i det senaste mötet

IK Pantern och Leksand möttes tidigare under säsongen i Hockeyallsvenskan och det mötet slutade med en seger till IK Pantern med 3 mål mot 1.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på IK Pantern - Leksand. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på IK Pantern - Leksand

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Hockeyallsvenskan

IK Pantern har ett målsnitt på 1,65 gjorda mål per hemmamatch i Hockeyallsvenskan. IK Pantern har totalt släppt in 51 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Hockeyallsvenskan. På de 17 hemmamatcherna så har IK Pantern därmed ett snitt på 3,00 insläppta mål per match.

Leksand har ett facit med 2,78 gjorda bortamål i Hockeyallsvenskan på de 18 bortamatcher man spelat under säsongen. Leksand har på de 18 bortamatcher man spelat i Hockeyallsvenskan släppt in 50 mål och har ett snitt på 2,78 insläppta mål per match.

Per match har IK Pantern ett snitt på 2,28 gjorda mål, på de 36 matcher som spelats i Hockeyallsvenskan under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har IK Pantern ett snitt på 2,97 insläppta mål per match, på de 36 matcher som spelats.

Per match har Leksand i snitt producerat 2,58 mål framåt på de 36 matcher som spelats i Hockeyallsvenskan. Under den gångna säsongen i ligan så har Leksand släppt in totalt 97 mål. Detta innebär att Leksand har ett målsnitt på 2,69 insläppta mål totalt under de 36 matcher som spelats under säsongen i Hockeyallsvenskan.