Leksand – Karlskrona HK 21/11, odds, live stream, speltips

Leksand
vs
Karlskrona HK
4 – 3 2018-11-21 19:00 Hockeyallsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Leksand – Karlskrona HK
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-21 17:13:11. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Karlskrona hade tagit poäng i sju raka matcher inför mötet med Björklöven, men i en tät match fick de ge sig me 1-0 borta. Leksand höll 2-2 i tre perioder mot Almtuna, men även de fick ge sig. Förlust på straffar. När de båda nu möts så tror vi på en jämn toppmatch där hemmalaget drar det längsta strået. Speltips är en 1:a, vilken ger 1,85 gånger pengarna hos LeoVegas.

Förlust på straffar

Tidigare under hösten vann Leksand bekvämt med 6-2 mot Almtuna. Bortais i helgens omgång skulle dock visa sig bli en svår match. Leksand hade 2-2 efter tre spelade perioder men fick nöja sig med en poäng. Extrapinnen tog Almtuna hand om efter att ha varit kyligare när det vankades straffar. Leksand hade ledningen två gånger om i matchen. Thomas Valkvä-Olsen gjorde både 0-1 och 1-2. Almtuna fick in två kvitteringar och förlängningen slutade mållös. Först efter sex straffrundor stod hemmalaget som vinnare. Trots förlusten så fick leksingarna med sig en poäng, och det för sjätte matchen i rad. Leksand visar stark form och vi tror att mötet med Almtuna var ett olycksfall i arbetet.

Utan poäng efter sju raka med

För Karlskronas del är hade det gått riktigt bra under lång tid. Sju raka matcher med poäng inför mötet med Björklöven. Den långa resan till Umeå satte dock sina spår och Karlskrona kom inte upp i den standard de tidigare visat. Trots 21 skott på mål så blev det ingen utdelning framåt för KHK, och då räckte det inte när förre Karlskronaspelaren Alexander Wiklund styrde in 1-0 till Björklöven i powerplay halvvägs in i den första perioden. Arvid Holm gjorde en riktigt bra match i KHK-buren och tog 25 av 26 skott. En räddningsprocent på 96,2. Han kommer att vara oerhört viktig för att Karlskrona ska kunna fightas om poängen mot Leksand.

Speltips - Viktiga poäng på spel

Det är ett toppmöte som väntar mellan tabelltrean Leksand och fyran Karlskrona i Hockeyallsvenskan. Båda lagen förlorade i sina senaste möten, men Leksand fick en pinne med sig till skillnad mot Karlskrona som blev helt utan. Båda lagen har annars visat fin form senaste tiden. Vi tror att Leksand bärs fram av hemmapubliken och vinner en tät tillställning. Speltips är en 1:a, och den ger oss 1,85 gånger insatsen hos LeoVegas.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-20 16:58:06

Matchen är tippad av

Leksand - Karlskrona HK odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför matchen mellan Leksand och Karlskrona HK i Hockeyallsvenskan var Leksand spelbolagens favorit att vinna om vi kikar på oddsen.

Leksand utgick med seger i det senaste mötet mot Karlskrona HK

Leksand vann matchen mot Karlskrona HK med resultatet 4-3.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Hockeyallsvenskan