Marseille – Monaco 13/1, odds, speltips, livestream

Marseille
vs
Monaco
2019-01-13 21:00 Ligue 1
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Marseille – Monaco
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-12-16 22:57:43. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-01-13 21:00

Matchstart mellan Marseille - Monaco är vid klockan 21:00 den 13/1.

Speltips Marseille - Monaco

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis spelar på vårt Marseille-Monaco speltips. Kika in under vår sida om speltips för att spela på någon annan match än Marseille-Monaco.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan Marseille och Monaco så gör du det med fördel hos spelbolaget Expekt som ger det högsta oddset på favoriten Marseille till det trevliga oddset 1.60 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Monaco utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Expekt som just nu ger det bästa och högsta oddset till 5.55 gånger pengarna.

3-2 seger till Marseille senast

Marseille och Monaco möttes tidigare under säsongen i Ligue 1 och det mötet slutade med en seger till Marseille med 3 mål mot 2.

Använd BetOmaten för att betta på de bästa oddsen

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Marseille - Monaco. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på Marseille - Monaco jämför du nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Marseille och Monaco.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ligue 1

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Ligue 1 så har Marseille ett genomsnitt på 2,13 per match på 8 hemmamatcher som laget spelat. Under säsongen som har gått har Marseille släppt in totalt 6 mål på 8 matcher som laget spelat på hemmaplan i Ligue 1, det innebär att Marseille släppt in 0,75 mål per match i snitt.

På bortaplan har Monaco denna säsong ett facit med 9 gjorda mål på 9 spelade matcher. Monaco har på bortaplan släppt in 12 mål i Ligue 1. På de 9 bortamatcher som Monaco spelat så har man ett genomsnitt på 1,33 insläppta mål.

På de 16 matcher Marseille spelat i Ligue 1 denna säsong så har laget gjort totalt 29 mål, med ett snitt på 1,81 mål per match. Marseille har under säsongen släppt in totalt 25 mål i ligan på de 16 matcher som spelats.

Monaco har ett facit denna säsongen i Ligue 1 med 16 gjorda mål. På de 17 matcher som Monaco har spelat så har man ett snitt på 0,94 producerade mål framåt per match. Monaco har totalt spelat 17 matcher under säsongen och på dessa 17 matcher har man släppt in 27 mål, ett snitt på 1,59 insläppta mål per spelad match.