Minnesota Vikings – New Orleans Saints 29/10, odds, speltips, streaming

Minnesota Vikings
vs
New Orleans Saints
2018-10-29 01:20 NFL TV: TV3 Sport
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Minnesota Vikings – New Orleans Saints
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 10-29-2018 01:20

New Orleans Saints gästar Minnesota Vikings måndagen den 29/10 med matchstart klockan 01:20. Matchen kan du följa på TV i TV3 Sport.

Minnesota Vikings – New Orleans Saints speltips

Är du intresserad av att spela, missa inte de rekar vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis bettar på vårt Minnesota Vikings-New Orleans Saints speltips. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Minnesota Vikings-New Orleans Saints så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NFL

På de 3 spelade hemmamatcherna under denna säsongen har Minnesota Vikings gjort totalt 57 poäng, ett snitt på 19,00 gjorda poäng per match. På hemmaplan har Minnesota Vikings släppt in 20,00 poäng i genomsnitt denna säsongen i NFL.

Ser vi till antalet gjorda poäng på bortaplan så har New Orleans Saints 76 gjorda poäng sammanlagt i de 2 bortamatcher man spelat. Bortalaget New Orleans Saints har i genomsnitt släppt in 27,50 poäng per bortamatch i NFL.

Per match har Minnesota Vikings ett snitt på 23,33 gjorda poäng, på de 6 matcher som spelats i NFL under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta poäng under hela säsongen i ligan så har Minnesota Vikings ett snitt på 24,67 insläppta poäng per match, på de 6 matcher som spelats.

Offensivt har New Orleans Saints gjort 36,00 poäng per match i NFL på de 5 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta poäng under säsongen så kan vi konstatera att New Orleans Saints släppt in 28,00 poäng per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 5 matcher som har spelats.