New Jersey Devils – Philadelphia Flyers 2/3, odds, speltips, streaming

New Jersey Devils
vs
Philadelphia Flyers
2019-03-02 01:00 NHL
Bästa matchoddsen
1 1.17
X 6.30
2 14.25
Vinstchans
Odds för New Jersey Devils – Philadelphia Flyers
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-12 20:26:15. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-03-02 01:00

Philadelphia Flyers gästar New Jersey Devils lördagen den 2/3 med matchstart klockan 01:00.

New Jersey Devils - Philadelphia Flyers speltips

 På vissa matcher plockar vi fram rekar som är fria att använda. De rekar våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på New Jersey Devils-Philadelphia Flyers eller annan match. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom New Jersey Devils-Philadelphia Flyers, bettingtips som vi publicerar dagligen.

Är du intresserad av att betta på mötet mellan New Jersey Devils och Philadelphia Flyers så gör du det med fördel hos spelbolaget betway som ger det högsta oddset på favoriten New Jersey Devils till det trevliga oddset 1.17 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Philadelphia Flyers utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos betway som just nu ger det bästa och högsta oddset till 14.25 gånger pengarna.

New Jersey Devils vann senast lagen möttes

I NHL möttes New Jersey Devils och Philadelphia Flyers tidigare under säsongen, den 12/1, och då var det New Jersey Devils som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 2.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på New Jersey Devils - Philadelphia Flyers. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Oddsen på New Jersey Devils - Philadelphia Flyers jämför du nedan

Vi listar de bästa oddsen på New Jersey Devils - Philadelphia Flyers nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har New Jersey Devils ett genomsnitt på 3,35 per match på 23 hemmamatcher som laget spelat. På de 23 hemmamatcher som New Jersey Devils spelat denna säsong så har man släppt in 65 mål totalt och per match blir det 2,83 mål i snitt.

På bortaplan har Philadelphia Flyers denna säsong ett facit med 73 gjorda mål på 25 spelade matcher. Philadelphia Flyers har på bortaplan släppt in 94 mål i NHL. På de 25 bortamatcher som Philadelphia Flyers spelat så har man ett genomsnitt på 3,76 insläppta mål.

Totalt har New Jersey Devils producerat 140 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 48 matcher laget spelat så har New Jersey Devils ett snitt på 2,92 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har New Jersey Devils ett facit med 164 insläppta mål på de 48 matcher som spelats i ligan. I snitt har New Jersey Devils släppt in 3,42 mål per match.

Philadelphia Flyers har ett facit denna säsongen i NHL med 139 gjorda mål. På de 48 matcher som Philadelphia Flyers har spelat så har man ett snitt på 2,90 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Philadelphia Flyers släppt in 3,52 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 48 matcher som har spelats.