New York Islanders – Anaheim Ducks 20/1, odds, speltips, streaming

New York Islanders
vs
Anaheim Ducks
2019-01-20 21:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för New York Islanders – Anaheim Ducks
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-20 21:00

New York Islanders möter Anaheim Ducks söndagen den 20/1 i NHL med nedsläpp klockan 21:00 Matchen kan du följa på TV i Viasat Sport och Viasat Sport HD.

New York Islanders – Anaheim Ducks kan du se live stream

Viaplay sänder matchen New York Islanders – Anaheim Ducks live stream.

New York Islanders – Anaheim Ducks speltips

På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på New York Islanders-Anaheim Ducks eller annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än New York Islanders-Anaheim Ducks så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

New York Islanders fick se sig besegrade av Anaheim Ducks i det senaste mötet

Anaheim Ducks vann det senaste mötet mot New York Islanders, tidigare under torsdagen den 18/10 säsongen i NHL, med siffrorna 4-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har New York Islanders ett genomsnitt på 3,09 per match på 22 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har New York Islanders släppt in 2,59 mål i genomsnitt denna säsongen i NHL.

Under säsongen i NHL har Anaheim Ducks gjort 47 mål på de 22 bortamatcher man spelat. Anaheim Ducks har på de 22 bortamatcher man spelat i NHL släppt in 66 mål och har ett snitt på 3,00 insläppta mål per match.

På de 45 matcher New York Islanders spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 136 mål, med ett snitt på 3,02 mål per match. New York Islanders har denna säsongen släppt in totalt 118 mål i ligan. Det innebär att på de 45 matcher som spelats så har New York Islanders 2,62 insläppta mål per match.

Offensivt har Anaheim Ducks gjort 2,40 mål per match i NHL på de 47 matcher som spelats under säsongen. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Anaheim Ducks släppt in 3,04 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 47 matcher som har spelats.