Olympiakos – Milan 13/12, odds, speltips, streaming

Olympiakos
vs
Milan
2018-12-13 21:00 Europa League
Milan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Olympiakos – Milan
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 12-13-2018 21:00

I Europa League kommer Olympiakos att möta Milan klockan 21:00 torsdagen den 13 december.

Olympiakos – Milan speltips

 På de matcher vi tycker är extra intressanta tar vi fram bettingtips som du kan lägga ett bet på. Det kostar inget att ta del av våra rekar på Olympiakos-Milan eller någon annan match. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Olympiakos-Milan så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Olympiakos fick se sig besegrade av Milan i det senaste mötet

I Europa League möttes Olympiakos och Milan tidigare under säsongen, den 4/10, och då var det Milan som utgick med seger med resultatet 3 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Europa League

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Europa League så har Olympiakos ett genomsnitt på 2,50 per match på 2 hemmamatcher som laget spelat. Olympiakos har totalt släppt in 1 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Europa League. På de 2 hemmamatcherna så har Olympiakos därmed ett snitt på 0,50 insläppta mål per match.

Milan har ett facit med 1,00 gjorda bortamål i Europa League på de 2 bortamatcher man spelat under säsongen. Milan har å sin sida ett bortafacit med 1 insläppta mål under säsongen i Europa League.

Totalt har Olympiakos producerat 8 mål i Europa League under säsongen som har gått. På de 4 matcher laget spelat så har Olympiakos ett snitt på 2,00 gjorda mål per match. Olympiakos har under säsongen släppt in totalt 4 mål i ligan på de 4 matcher som spelats.

Offensivt har Milan gjort 1,50 mål per match i Europa League på de 4 matcher som spelats under säsongen. Milan har totalt spelat 4 matcher under säsongen och på dessa 4 matcher har man släppt in 4 mål, ett snitt på 1,00 insläppta mål per spelad match.