PSG – Liverpool 28/11, odds, speltips, live stream

PSG
vs
Liverpool
2 – 1 2018-11-28 21:00 Champions League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för PSG – Liverpool
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-28 20:32:20. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Champions Leagues kanske tuffaste grupp är fortfarande helt öppen. Vilka lag som helst kan gå vidare. PSG ligger på tredje plats just nu, med Liverpool och Napoli en poäng före. Fransmännen saknar viktiga spelare och därför tror vi på seger för gästerna. Speltips är en 2:a, vilken ger oss 3,25 gånger pengarna.

Inte förlorat

Sedan de mötte Liverpool i Champions League i september så har PSG inte förlorat en enda match. Tio vinster och två kryss har det blivit för det franska storlaget. Båda kryssen har dock kommit mot Napoli i Champions League, vilket gör att de kommer att få kriga rejält för att nå avancemang. I ligan är de ohotade i toppen. 42 poäng på 14 matcher jämfört med tvåan Lyon som bara har 27 pinnar. I helgen blev det seger med 1-0 mot Toulouse. PSG saknar ett par av sina kanske allra viktigaste spelare. Både Neymar och Mbappé är skadade. Visserligen är Cavani en ytterst kompetent målskytt, men mot förra säsongens CL-finalist tror vi att han kan bli lite väl ensam.

Skuggar City i ligan

I Jürgen Klopps Liverpool går det mesta alldeles förträffligt. De har definitivt häng på manchester City i ligatoppen och är bara två poäng bakom. I Champions League har de sex poäng, lika många som Napoli som toppar gruppen. Salah kanske inte har haft riktigt samma målsnitt som förra säsongen, men hans speed och förmåga att hela tiden hota ger honom en hel del lägen och han förvaltar en hel del av dem. Dessutom har han assisterat vid fyra tillfällen i ligaspelet. Mot Watford i helgens omgång blev det stabil seger med 0-3. Salah, Alexander-Arnold och Roberto Firmino noterades för målen. Liverpool förlorade oväntat mot Röda Stjärnan sist de spelade CL-fotboll, men det är deras enda förlust på åtta matcher. Oxlade-Chamberlain är långtidsskadad, men annars ska truppen vara frisk.

Speltips - PSG är vassa, men saknar nyckelspelare

PSG har en rejäl ledning i ligan, men två kryss mot Napoli i Champions League har gjort att de bara är trea i gruppen. Liverpool har en poäng mer, men förlorade mot Röda Stjärnan sist det spelades CL-fotboll. PSG saknar Neymar och Mbappé, och det är inga spelare man ersätter bara sådär. Vi tror att det kommer att påverka. Speltips är en 2:a, och den spelas hos BetHard till oddset 3,25.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-26 20:44:04

Matchen är tippad av

PSG - Liverpool odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan PSG - Liverpool i Champions League så talade spelbolagens odds för en seger till PSG och LeoVegas gav då det bästa oddset till 2.35 gånger pengarna.

PSG utgick med seger i det senaste mötet mot Liverpool

Matchen slutade med en seger till PSG med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Champions League