Ryssland – Kanada 17/5, odds, speltips, stream

Ryssland
vs
Kanada
4 – 5 2018-05-17 16:15 Ishockey-VM
Kanada
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Ryssland – Kanada
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2018-05-17 16:02:36. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Nu är det dags för utslagsmatcherna i VM och det är knvartsfinal som gäller. De fyra matcherna så spelas är mellan Sverige-Lettland, USA-Tjeckien, Finland-Schweiz och, matchen som vi kommer koncentrera oss på i detta speltips, Ryssland mot Kanada. Det är två av de tre största favoriterna till att vinna turneringen  som möts redan i kvarten. Anledningen till det är ju att de inte presenterat den hockey eller fått med sig de resultat som förväntades av dem. I vårt speltips tror vi att det är Ryssland som drar det längsta strået. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 3,55. 

Ryssland blandar högt och lågt

Laget inledde VM på ett fantastiskt vis genom tre storsegrar i gruppen. Men när det vankades svårare motstånd så vek man ner sig. I fjärde rundan kom första förlusten, det var Tjeckien som stod för motståndet och de vann med 4-3 efter övertid. Samma sak inträffade i sista gruppspelsmatchen mot Tre Kronor. den förlorade man också, denna gång med 1-3. Så laget har två förluster av tre möjliga mot de lag i gruppen som gick vidare till kvartsfinal. Återstår att se om de kan vinna nu när de slår ur underläge.

Kanada en besvikelse så här långt

Kanada är spelbolagens storfavorit till guldet och i det ljuset har de verkligen misslyckats. De har en stjärnspäckad trupp och de har potential att spela en vansinnigt effekt hockey. Men hittills har de inte visat den mer än glimtvis. Även Kanada har vikit ner sig i matcherna mot de svårare lagen i gruppen. Det började med förlusten mot USA med uddamålet. Efter det tog man pliktskyldigt ett par segrar, för att åka på en storförlust i Matchen mot Finland. Finnarna tvålade dit dem med hela 5-1 och Kanada blev trea i gruppen istället för segrare.

Speltips - Ryssland överraskar och vinner

Det är två lag som inte imponerat som möts. Antingen har de helt enkelt inte fått till det till årets turnering eller så visar de mästarklass genom att inte göra mer än vad som krävs för att gå vidare. Det kommer vi märka i den här matchen. I vårt speltips spelar vi på att det är Ryssland som visar på mästarklassen. Vi spelar ettan hos Unibet till oddset 3,55.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-05-16 11:50:06

Matchen är tippad av

Ryssland - Kanada odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Ryssland - Kanada i Ishockey-VM så talade spelbolagens odds för en seger till Kanada och Bethard gav då det bästa oddset till 1.83 gånger pengarna.

Kanada vann det föregåendet mötet mot Ryssland

Kanada vann till slutet mötet mot Ryssland med resultatet 5-4.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ishockey-VM