Saint Etienne – Nimes 31/3, odds, live stream, speltips

2019-03-31 21:00 Ligue 1
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Saint Etienne – Nimes
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus

Oddsen uppdaterades 2018-10-07 14:57:32. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-03-31 21:00

Saint Etienne möter Nimes söndagen den 31/3 i Ligue 1 med matchstart klockan 21:00

Saint Etienne - Nimes speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit rekar som du kan ta del av. De bettingtips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska satsar på ex vårt speltips på Saint Etienne-Nimes eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Saint Etienne-Nimes.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Saint Etienne. Är du intresserad av att betta på Saint Etienne så ger Bet-at-home det mest fördelaktiga bettet till 2.33 gånger pengarna. Tror du ändå att Nimes utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget Bet-at-home som ger dig det mest fördelaktiga oddset 2.45 gånger din insats.

Det senaste mötet mellan Saint Etienne - Nimes slutade med ett kryss

Det senaste mötet mellan Saint Etienne och Nimes i Ligue 1 den 26/10 slutade oavgjort 1-1.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Oddsen på Saint Etienne - Nimes jämför du nedan

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Saint Etienne och Nimes.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ligue 1

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i Ligue 1 så har Saint Etienne ett genomsnitt på 2,13 per match på 8 hemmamatcher som laget spelat. På de 8 hemmamatcher som Saint Etienne spelat denna säsong så har man släppt in 6 mål totalt och per match blir det 0,75 mål i snitt.

På bortaplan har Nimes denna säsong ett facit med 15 gjorda mål på 9 spelade matcher. På bortaplan har Nimes i genomsnitt släppt in 1,56 mål på de 9 bortamatcher man spelat.

Totalt har Saint Etienne producerat 26 mål i Ligue 1 under säsongen som har gått. På de 17 matcher laget spelat så har Saint Etienne ett snitt på 1,53 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Saint Etienne ett facit med 22 insläppta mål på de 17 matcher som spelats i ligan. I snitt har Saint Etienne släppt in 1,29 mål per match.

Bortalaget Nimes har under säsongen i Ligue 1 totalt gjort 26 mål i de 17 matcher som man har spelat. Det innebär att Nimes har ett snitt på 1,53 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Nimes släppt in totalt 24 mål. Detta innebär att Nimes har ett målsnitt på 1,41 insläppta mål totalt under de 17 matcher som spelats under säsongen i Ligue 1.