Södertälje – MODO 16/2, odds, stream, speltips

2019-02-16 15:15 Hockeyallsvenskan
Bästa matchoddsen
1 1.45
X 3.30
2 9.25
Vinstchans
Odds för Södertälje – MODO
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
betway
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 1000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-04 20:26:10. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-02-16 15:15

Södertälje will be visited by MODO in Hockeyallsvenskan on the 16 februari for a match starting at 15:15.

Speltips Södertälje - MODO

 Är du intresserad av att spela, missa inte de speltips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Speltips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska satsar på vårt Södertälje-MODO speltips. Kika in under vår sida om speltips för att satsa på någon annan match än Södertälje-MODO.

Södertälje är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos betway till oddset 1.45. Tror du ändå att MODO utgår med seger i detta möte, även fast spelbolagens oddssättare säger annorlunda, så betta då hos spelbolaget betway som ger dig det mest fördelaktiga oddset 9.25 gånger din insats.

MODO fick se sig besegrade av Södertälje i det senaste mötet

Södertälje vann det senaste mötet mot MODO, tidigare under fredagen den 4/1 säsongen i Hockeyallsvenskan, med siffrorna 3-2.

Spela på de bästa oddsen med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Södertälje - MODO. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Södertälje - MODO

Nedan listar vi oddsen på olika bettyper från flera spelbolag så att du själv kan jämföra hos vilket spelbolag du hittar de bästa oddsen och kan spela på mötet mellan Södertälje och MODO.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Hockeyallsvenskan

Södertälje har ett målsnitt på 3,00 gjorda mål per hemmamatch i Hockeyallsvenskan. I Hockeyallsvenskan har Södertälje släppt in 48 mål på hemmaplan denna säsongen.

På bortaplan har MODO denna säsong ett facit med 47 gjorda mål på 20 spelade matcher. MODO har å sin sida ett bortafacit med 56 insläppta mål under säsongen i Hockeyallsvenskan.

Under denna säsongen i Hockeyallsvenskan har Södertälje gjort totalt 106 mål på 38 matcher man spelat, vilket ger ett målsnitt på 2,79 mål per match. Södertälje har denna säsongen släppt in totalt 107 mål i ligan. Det innebär att på de 38 matcher som spelats så har Södertälje 2,82 insläppta mål per match.

MODO har ett facit denna säsongen i Hockeyallsvenskan med 96 gjorda mål. På de 38 matcher som MODO har spelat så har man ett snitt på 2,53 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har MODO, på 38 spelade matcher, släppt in 2,68 mål i snitt per match.