Tampa Bay Lightning – San José Sharks 20/1, odds, speltips, stream

Tampa Bay Lightning
vs
San José Sharks
2019-01-20 01:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Tampa Bay Lightning – San José Sharks
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-20 01:00

Söndagen den 20 januari kommer Tampa Bay Lightning att möta San José Sharks med matchstart 01:00 i NHL. The match will be broadcasted on Viasat Hockey.

Se Tampa Bay Lightning – San José Sharks live stream

Viaplay sänder matchen Tampa Bay Lightning – San José Sharks live stream.

Speltips Tampa Bay Lightning – San José Sharks

På vissa matcher plockar vi fram speltips som är fria att använda. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Tampa Bay Lightning-San José Sharks eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att lägga ett spel på på andra möten än Tampa Bay Lightning-San José Sharks.

Tampa Bay Lightning fick se sig besegrade av San José Sharks i det senaste mötet

I NHL möttes Tampa Bay Lightning och San José Sharks tidigare under säsongen, den 6/1, och då var det San José Sharks som utgick med seger med resultatet 5 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Tampa Bay Lightning har gjort 101 mål totalt hemma denna säsong i NHL, ett snitt på 4,39 mål/match.  I NHL har Tampa Bay Lightning släppt in 59 mål på hemmaplan denna säsongen.

På bortaplan har San José Sharks denna säsong ett facit med 81 gjorda mål på 24 spelade matcher. Bortalaget San José Sharks har i genomsnitt släppt in 3,63 mål per bortamatch i NHL.

På de 47 matcher Tampa Bay Lightning spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 191 mål, med ett snitt på 4,06 mål per match. Under den gångna säsongen har Tampa Bay Lightning ett facit med 133 insläppta mål på de 47 matcher som spelats i ligan. I snitt har Tampa Bay Lightning släppt in 2,83 mål per match.

Bortalaget San José Sharks har under säsongen i NHL totalt gjort 175 mål i de 49 matcher som man har spelat. Det innebär att San José Sharks har ett snitt på 3,57 gjorda mål i varje match. San José Sharks har totalt spelat 49 matcher under säsongen och på dessa 49 matcher har man släppt in 149 mål, ett snitt på 3,04 insläppta mål per spelad match.