Timrå – Skellefteå 12/1, odds, speltips, live stream

Timrå
vs
Skellefteå
2019-01-12 18:00 SHL
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Timrå – Skellefteå
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-12 18:00

Timrå möter Skellefteå lördagen den 12/1 i SHL med matchstart klockan 18:00

Timrå – Skellefteå speltips

 På utvalda matcher har vi skrivit speltips som du kan ta del av. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de bettar på ex vårt speltips på Timrå-Skellefteå eller annan match. Rekar på andra matcher än Timrå-Skellefteå hittar du i menyn under ”speltips”.

är favorit om vi kikar på oddsen och spelbolaget ger just nu det bästa oddset till gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos som just nu ger det bästa och högsta oddset till gånger pengarna.

Skellefteå vann med 5-3 senast mot Timrå

Skellefteå vann det senaste mötet mot Timrå, tidigare under torsdagen den 22/11 säsongen i SHL, med siffrorna 5-3.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Förbättra dina chanser att vinna så mycket som möjligt genom att använda vårt verktyg BetOmaten, för att kombinera odds från flera spelbolag. För att lägga in ett spel i BetOmaten så trycker du på .

Jämför oddsen och betta på Timrå – Skellefteå

Vi listar de bästa oddsen på Timrå – Skellefteå nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i SHL

Timrå har gjort 30 mål totalt hemma denna säsong i SHL, ett snitt på 2,73 mål/match.  Timrå har totalt släppt in 28 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i SHL. På de 11 hemmamatcherna så har Timrå därmed ett snitt på 2,55 insläppta mål per match.

Under säsongen i SHL har Skellefteå gjort 30 mål på de 12 bortamatcher man spelat. Skellefteå har å sin sida ett bortafacit med 34 insläppta mål under säsongen i SHL.

Per match har Timrå ett snitt på 2,13 gjorda mål, på de 24 matcher som spelats i SHL under säsongen som gått. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Timrå ett snitt på 3,25 insläppta mål per match, på de 24 matcher som spelats.

Skellefteå har ett facit denna säsongen i SHL med 61 gjorda mål. På de 24 matcher som Skellefteå har spelat så har man ett snitt på 2,54 producerade mål framåt per match. Totalt under säsongen i ligan så har Skellefteå, på 24 spelade matcher, släppt in 2,46 mål i snitt per match.