Toronto Maple Leafs – Washington Capitals 24/1, odds, livestream, speltips

Toronto Maple Leafs
vs
Washington Capitals
2019-01-24 01:30 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Toronto Maple Leafs – Washington Capitals
Matchfakta och matchinfo

Nedsläpp 2019-01-24 01:30

Toronto Maple Leafs will be visited by Washington Capitals in NHL on the 24 januari for a match starting at 01:30. Se matchen i Viasat Hockey.

Se Toronto Maple Leafs – Washington Capitals live stream

Viaplay sänder matchen Toronto Maple Leafs – Washington Capitals live stream.

Speltips Toronto Maple Leafs – Washington Capitals

Missa inte de speltips vi tar fram på utvalda matcher. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska satsar på vårt Toronto Maple Leafs-Washington Capitals speltips. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett spel på någon annan match än Toronto Maple Leafs-Washington Capitals.

Toronto Maple Leafs vann senast över Washington Capitals

Toronto Maple Leafs och Washington Capitals möttes tidigare under säsongen i NHL och det mötet slutade med en seger till Toronto Maple Leafs med 4 mål mot 2.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Toronto Maple Leafs ett genomsnitt på 3,21 per match på 24 hemmamatcher som laget spelat. På hemmaplan har Toronto Maple Leafs släppt in 2,71 mål i genomsnitt denna säsongen i NHL.

Washington Capitals har ett facit med 3,43 gjorda bortamål i NHL på de 23 bortamatcher man spelat under säsongen. Bortalaget Washington Capitals har i genomsnitt släppt in 3,26 mål per bortamatch i NHL.

Per match har Toronto Maple Leafs ett snitt på 3,58 gjorda mål, på de 45 matcher som spelats i NHL under säsongen som gått. Toronto Maple Leafs har under säsongen släppt in totalt 128 mål i ligan på de 45 matcher som spelats.

Bortalaget Washington Capitals har under säsongen i NHL totalt gjort 157 mål i de 46 matcher som man har spelat. Det innebär att Washington Capitals har ett snitt på 3,41 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Washington Capitals släppt in totalt 139 mål. Detta innebär att Washington Capitals har ett målsnitt på 3,02 insläppta mål totalt under de 46 matcher som spelats under säsongen i NHL.