Trelleborgs FF – Örebro 13/4, odds, speltips, live stream

1 – 2 2018-04-13 20:00 Allsvenskan
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Trelleborgs FF – Örebro
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr

Oddsen uppdaterades 2018-04-10 15:25:40. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

På den klassiska arenan Vångavallen spelar Trelleborg sina hemmamatcher sedan den 5 juni 1933. Publikrekordet på 9843 personer från 2004, när Malmö var på besök, kommer sannolikt inte att slås på fredag kväll. Då tar man emot Örebro i allsvenskans tredje omgång. Säga vad man vill om Örebro, men för att slå det rekordet krävs det sannolikt ett lag i närheten eller ett av större dignitet. båda lagen har börjat lite trevande i serien. Trelleborg har ett poäng och Örebro två, den poängskörden innebär plats 13 och 11. I vårt speltips har vi valt att spela på ett oavgjort resultat. Vi spelar krysset hos Bethard till oddset 3,85.

Trelleborg satsar ungt

Om man tittar på deras trupp för säsongen så har man 26 spelare och blott fem är födda på 80-talet. Lagets äldste spelare är Salif Camara Jönsson, 34 år, och han är skadad för säsongen. Vidare har man sex spelare i truppen som är 20 år eller yngre. Det skall bli spännande att se huruvida denna unga trupp klarar av att hålla sig kvar i högsta serien. I de två första matcherna i serien så här man en förlust och en oavgjord. Förlusten kom i premiären på hemmaplan mot IFK Göteborg med 1-3. Det oavgjorda resultatet fick man med sig ifrån matchen mot Djurgården, den matchen slutade 1-1. Ett imponerande resultat med tanke på att Djurgården inför den matchen varken tappat poäng eller släppt in mål på sju raka matcher.

Örebro spelar oavgjort

Under säsongen har man spelat sex tävlingsmatcher. Utav dem har man en seger och en förlust samt fyra oavgjorda. Två utav dessa har kommer i årets allsvenska. I premiären åkte man till Sundsvall och kom hem med ett 0-0 – resultat. I hemmapremiären tog man en meriterande poäng genom att spela 1-1 mot toppkandidaten IFK Norrköping. Tränaren Alex Käll har ett förflutet som spelare i både Trelleborg och Örebro. Örebro är hans första styrelseuppdrag i allsvenskan. Spelare som blir viktiga under året är kaptenen Nordin Gerzic och tänkte målskytten Kennedy Igboananike.

Speltips – lagen delar på poängen

Trelleborg har börjat säsongen okej. Örebro har börjat säsongen med att spela oavgjort. På sikt kommer det sannolikt att skilja mer än två placeringar mellan lagen, men till dess att Örebro börjar vinna lite så tror vi att det blir oavgjort i vårt speltips. Vi spelar krysset hos Bethard till oddset 3,85.

Oddsen i speltipset hämtades 2018-04-11 23:44:20

Matchen är tippad av

Trelleborgs FF - Örebro odds och speltips skrivet av Andreas

Andreas

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Trelleborgs FF - Örebro i Allsvenskan så talade spelbolagens odds för en seger till Örebro och Bethard gav då det bästa oddset till 2.55 gånger pengarna.

Örebro utgick med seger i det senaste mötet mot Trelleborgs FF

Matchen slutade med en seger till Örebro med 2 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Allsvenskan