Vancouver Canucks – Buffalo Sabres 19/1, odds, speltips, streaming

Vancouver Canucks
vs
Buffalo Sabres
2019-01-19 04:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
1 2.35
X 4.00
2 2.67
Vinstchans
Odds för Vancouver Canucks – Buffalo Sabres
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Svenska Spel
Bonuserbjudande Ingen välkomstbonus
Unibet
Bonuserbjudande 100% bonus upp till 5000 kr

Oddsen uppdaterades 2019-01-17 15:51:27. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-19 04:00

Vancouver Canucks möter Buffalo Sabres med start 04:00 den 19/1 i NHL. Matchen mellan kommer att sändas i Viasat Hockey.

Vancouver Canucks - Buffalo Sabres kan du se live stream

Vill du följa matchen mellan Vancouver Canucks - Buffalo Sabres live stream så kan du göra det hos Viaplay .

Vancouver Canucks - Buffalo Sabres speltips

Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. De speltips våra skribenter plockar fram är till för att våra besökare ska få ut så mycket som möjligt när de ska betta på ex vårt speltips på Vancouver Canucks-Buffalo Sabres eller annan match. Vi publicerar dagligen speltips om du är ute efter att betta på på andra möten än Vancouver Canucks-Buffalo Sabres.

Vancouver Canucks är favorit i mötet om vi jämför oddsen från spelbolagen och just nu hittar du det mest fördelaktiga oddset hos Unibet till oddset 2.35. Spelbolagen håller därmed Buffalo Sabres som underdog i denna match och det högsta oddset på Buffalo Sabres ger spelbolaget Svenska Spel till 2.67 gånger pengarna.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Vårt verktyg BetOmaten är ett ypperlig tjänst som du kan använda för att betta på Vancouver Canucks - Buffalo Sabres. Den fungerar som en oddskorg dit du kan lägga in odds för att kalkylera vart du får bästa avkastning på din insats. Tryck helt enkelt på för att lägga till de bästa oddsen i din oddskorg.

Jämför oddsen och betta på Vancouver Canucks - Buffalo Sabres

Vi listar de bästa oddsen på Vancouver Canucks - Buffalo Sabres nedan så att du själv kan jämföra vilket spelbolag du bör välja för att vinna så mycket som möjligt på de pengar du satsar.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Räknar vi antalet gjorda mål per hemmamatch i NHL så har Vancouver Canucks ett genomsnitt på 3,09 per match på 22 hemmamatcher som laget spelat. På de 22 hemmamatcher som Vancouver Canucks spelat denna säsong så har man släppt in 64 mål totalt och per match blir det 2,91 mål i snitt.

Under säsongen i NHL har Buffalo Sabres gjort 66 mål på de 24 bortamatcher man spelat. Buffalo Sabres har å sin sida ett bortafacit med 76 insläppta mål under säsongen i NHL.

Totalt har Vancouver Canucks producerat 138 mål i NHL under säsongen som har gått. På de 48 matcher laget spelat så har Vancouver Canucks ett snitt på 2,88 gjorda mål per match. Under den gångna säsongen har Vancouver Canucks ett facit med 151 insläppta mål på de 48 matcher som spelats i ligan. I snitt har Vancouver Canucks släppt in 3,15 mål per match.

Buffalo Sabres har ett facit denna säsongen i NHL med 137 gjorda mål. På de 47 matcher som Buffalo Sabres har spelat så har man ett snitt på 2,91 producerade mål framåt per match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Buffalo Sabres släppt in 2,98 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 47 matcher som har spelats.