Vegas Golden Knights – Nashville Predators 24/1, odds, streaming, speltips

Vegas Golden Knights
vs
Nashville Predators
2019-01-24 04:00 NHL TV & live stream:
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Vegas Golden Knights – Nashville Predators
Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-01-24 04:00

Vegas Golden Knights möter Nashville Predators torsdagen den 24/1 i NHL med nedsläpp klockan 04:00 Matchen kan du följa på TV i TV3 Sport.

Vegas Golden Knights – Nashville Predators kan du se live stream

Se Vegas Golden Knights – Nashville Predators live stream hos Viaplay direkt i din dator, surfplatta eller mobil.

Vegas Golden Knights – Nashville Predators speltips

Är du intresserad av att spela, missa inte de bettingtips vi plockar fram på de matcher vi tycker är extra intressanta. Bettingtips som är framtagna av våra skribenter så att du kan maximera dina vinster när du exempelvis ska betta på vårt Vegas Golden Knights-Nashville Predators speltips. I menyn hittar du speltips på fler matcher förutom Vegas Golden Knights-Nashville Predators, speltips som vi publicerar dagligen.

4-1 seger till Nashville Predators senast

I NHL möttes Vegas Golden Knights och Nashville Predators tidigare under säsongen, den 31/10, och då var det Nashville Predators som utgick med seger med resultatet 4 mål mot 1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i NHL

Vegas Golden Knights har ett målsnitt på 3,18 gjorda mål per hemmamatch i NHL. På de 22 hemmamatcher som Vegas Golden Knights spelat denna säsong så har man släppt in 46 mål totalt och per match blir det 2,09 mål i snitt.

På bortaplan har Nashville Predators denna säsong ett facit med 79 gjorda mål på 25 spelade matcher. Nashville Predators har å sin sida ett bortafacit med 76 insläppta mål under säsongen i NHL.

På de 49 matcher Vegas Golden Knights spelat i NHL denna säsong så har laget gjort totalt 147 mål, med ett snitt på 3,00 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Vegas Golden Knights ett snitt på 2,67 insläppta mål per match, på de 49 matcher som spelats.

Bortalaget Nashville Predators har under säsongen i NHL totalt gjort 152 mål i de 48 matcher som man har spelat. Det innebär att Nashville Predators har ett snitt på 3,17 gjorda mål i varje match. Under den gångna säsongen i ligan så har Nashville Predators släppt in totalt 124 mål. Detta innebär att Nashville Predators har ett målsnitt på 2,58 insläppta mål totalt under de 48 matcher som spelats under säsongen i NHL.