Villarreal – Leganés 21/4, odds, speltips, livestream

Villarreal
vs
Leganés
2019-04-21 19:30 La Liga
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Villarreal – Leganés
Matchfakta och matchinfo

Avspark 2019-04-21 19:30

Villarreal möter Leganés söndagen den 21/4 i La Liga med matchstart klockan 19:30

Villarreal – Leganés speltips

 Missa inte de rekar vi tar fram på utvalda matcher. Det bästa av allt är att det är helt kostnadsfritt att ta av våra speltips på Villarreal-Leganés, eller andra matcher, och du väljer helt själv om du ska lägga ett bet eller inte. Är du intresserad av speltips på andra matcher än Villarreal-Leganés så kolla in vår sida med speltips som du hittar i menyn.

Villarreal vann senast över Leganés

Villarreal vann den senaste matchen, den 16 september, i La Liga med 1-0 mot Leganés.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i La Liga

Villarreal har ett målsnitt på 0,88 gjorda mål per hemmamatch i La Liga. Under säsongen som har gått har Villarreal släppt in totalt 10 mål på 8 matcher som laget spelat på hemmaplan i La Liga, det innebär att Villarreal släppt in 1,25 mål per match i snitt.

På bortaplan har Leganés denna säsong ett facit med 7 gjorda mål på 9 spelade matcher. På bortaplan har Leganés i genomsnitt släppt in 1,44 mål på de 9 bortamatcher man spelat.

På de 16 matcher Villarreal spelat i La Liga denna säsong så har laget gjort totalt 17 mål, med ett snitt på 1,06 mål per match. Ser man till antalet insläppta mål under hela säsongen i ligan så har Villarreal ett snitt på 1,31 insläppta mål per match, på de 16 matcher som spelats.

Bortalaget Leganés har under säsongen i La Liga totalt gjort 15 mål i de 16 matcher som man har spelat. Det innebär att Leganés har ett snitt på 0,94 gjorda mål i varje match. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Leganés släppt in 1,19 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 16 matcher som har spelats.