Inter – Celtic 13/8, odds, speltips, livestream

100 kr riskfritt spel på Inter vs Celtic!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 1.65
X 3.90
2 5.80
Vinstchans
Odds för Inter - Celtic

Oddsen uppdaterades 2016-08-13 17:30:43. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchinfo Inter – Celtic i 13 augusti

Inter och Celtic möttes den 16-08-13 med matchstart 20:00 i Champions Cup.

Oddsen inför Inter - Celtic

Inför mötet mellan Inter - Celtic i Champions Cup så talade spelbolagens odds för en seger till Inter och Unibet gav då det bästa oddset till 1.65 gånger pengarna. Inter var som sagt favorit inför detta möte och de 4 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 5,53 gånger pengarna.

Leo Vegas gav det högsta odds på Celtic, som var nederlagstippade mot Inter, till 5.80 gånger pengarna. Snittoddset på Celtic som segrare låg på 1,60 gånger pengarna inför matchen.

Inför matchen så kunde du spela på krysset mellan Inter och Celtic till det högsta oddset 3.90 hos Leo Vegas. Ett kryss mellan de två gav i snitt, hos det 4 spelbolagen vi jämfört oddsen från, 3,85 gånger pengarna.

Poängfacit Inter

På hemmaplan har Inter samlat ihop 0 poäng så här långt på 0 matcher i Champions Cup. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Inter ett poängsnitt på 0 poäng per match.

På 0 spelade matcher har Inter denna säsong i Champions Cup tagit 0 poäng. På bortaplan så har Inter därmed tagit 0 poäng per match så här långt.

På 0 spelade matcher så har Inter håvat in 0 poäng under säsongen i event. Det gör att Inter har ett poängsnitt på 0 per spelad match.

Poängfacit Celtic

Celtic har ett hemmafacit i Champions Cup spelat 0 matcher och har 0 poäng i tabellen. Laget har med det ett facit på 0 poäng per spelad match hemma.

Celtic har på bortaplan denna säsong 0 inhåvade poäng i Champions Cup på 0 spelade matcher. Detta innebär att Celtic har ett facit med 0 poäng per bortamatch.

Denna säsong har Celtic i Champions Cup håvat in 0 poäng på 0 spelade matcher. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0 poäng.

Poängstatistik för Inter - Celtic

Vi noterar ett kryss för båda lag efter matchen som slutade lika. Det innebär 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Inter och 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster för Celtic på de fem senast spelade matcherna för respektive lag.