Irland – Oman 31/8, odds, speltips, livestream

100 kr riskfritt spel på Irland vs Oman!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Unibet.
Spela riskfritt på matchen för 1500 kr!
Regler och villkor gäller, 18+, spela ansvarsfullt www.stodlinjen.se, gäller endast nya kunder hos Expekt.
Bästa matchoddsen
1 1.28
X 6.00
2 16.00
Vinstchans
Matchfakta och matchinfo

Så spelades Irland – Oman i Träningslandskamp

Matchen mellan Irland och Oman i Träningslandskamp spelades den 31/8 med avspark kl. 20:45.

1X2-oddsen på Irland - Oman

Kikade vi på oddsen inför mötet i Träningslandskamp mellan Irland och Oman så var Irland oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Betfair gav då det högsta oddset till 1.28 gånger pengarna på Irland som vinnare. Irland var som sagt favorit inför detta möte och de 10 spelbolagen i vår oddsjämförelse gav ett snittodds på 14,25 gånger pengarna.

Oman var spelbolagens under dog i mötet mot Irland i Champions League. Och det bästa oddset på en vinst till Oman gav Betfair till oddset 16.00. Snittoddset på Oman som segrare låg på 1,24 gånger pengarna inför matchen.

Ett kryss mellan Irland och Oman gav som högst 6.00 gånger pengarna. Ett odds du kunde spela på hos Betfair. Att Irland och Oman skulle kryssa matchen gav inför mötet i snitt oddset 5,60 hos de 10 spelbolagen i vår oddsjämförelse.

Poängfacit Irland

För Irland så har laget denna säsong i Träningslandskamp håvat in 0 poäng på de 0 matcherna som laget har spelat på hemmaplan. Över de 0 spelade hemmamatcher har nu Irland ett poängsnitt på 0 poäng per match.

Denna säsong har Irland ett bortafacit med 0 poäng på 0 spelade matcher i event. Så här långt har Irland ett poängsnitt på 0 poäng per match på bortaplan.

Irland har på 0 matcher tagit 0 poäng denna här säsongen i event. Irland har därmed ett poängsnitt per match på 0.

Poängfacit Oman

Oman har ett facit i Träningslandskamp där laget så här långt har tagit 0 poäng på 0 spelade matcher. Och ett hemmafacit som innebär 0 poäng per match.

Denna säsong i Träningslandskamp har Oman ett facit med 0 poäng på 0 spelade matcher på bortaplan. Så här långt så har Oman därmed ett bortasnitt på 0 poäng per match.

På 0 matcher har Oman spelat in 0 poäng denna säsong i event. Laget har därmed i snitt, per spelad match, tagit 0 poäng.

Poängstatistik för Irland - Oman

Likaresultatet innebär att Irland på sina fem senaste matcher har plockat 0 vinster, 0 kryss och 0 förluster. Oman har vunnit 0, spelat lika 0 och förlorat 0 av sina 5 senaste.