Trippeln 10/4 – Lördagstrippeln!

Dagens Trippel

Vår inhemska fotboll drar äntligen igång under lördagen, både Allsvenskan och Superettan. I den sistnämnda återfinns ett spelvärt möte i Halland. Övriga tillställningar på trippeltipset hämtas från Anfield samt derbydusten i London. Detta känns riktigt bra.

Spelstopp: 14.59

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Falkenbergs FF – GAIS: Hemmaseger @ 1,97

En läcker lördag ska alltid starta nyktert, detta görs bäst på Falcon Alkoholfri Arena. GAIS vars supportrar är kända för att dricka måttligt kommer till premiären med ett stort frågetecken i pannan. Förra säsongen slutade göteborgarna på tionde plats i Superettan med fyra poängs marginal till bottenträsket. De grönsvarta gästerna har sedan dess tappat sin fixstjärna Mervan Celik under uppmärksammade former.

Falkenbergs FF trillade ur det blågula finrummet förra säsongen och sett till truppen är det samma visa 2021 som det varit de senaste fem åren. Laget vid Havet är för bra för Superettan men samtidigt för svagt för Allsvenskan. FFF tillhör de tre stora favoriterna till en omedelbar comeback, tillsammans med Sundsvall och Helsingborg, något som är svårt att ifrågasätta.

Hasse Eklund har stannat i Halland och säger sig vara ruggigt motiverad att plocka upp de gulvita i högsta serien ännu en gång. Till sitt förfogande har Hasse till stora delar samma lag som förra säsongen, offensiven är dessutom spetsad med Djurgårdslånet Adam Bergmark-Wiberg som smällde in Falkens samtliga sex mål i cupspelet. GAIS bortafacit förra säsongen var 3-3-9 och det råder ingen tvekan om att de bör kamma noll i premiären.

Fler odds på Falkenbergs FF – GAIS

Spel: Hemmaseger @ 1,97
Tävling: Superettan
Plats: Falcon Alkoholfri Arena
Tid: 15.00
TV: Discovery+

Liverpool – Aston Villa: Båda lagen gör mål @ 1,81

Från Alkoholfri till Anfield, från Hasse Eklund till Jürgen Klopp. Vissa dagar går Liverpools tränare runt och drömmer om att vilja vara Hans Eklund i Falkenberg. Den helgonförklarade tysken har upplevt fler såna dagar denna säsong än vad någon kunde föreställa sig när Liverpool vann Premier League i överlägsen stil.

Klopps kompani kommer nu från en tung upplevelse i Madrid där Real fullt rättvist kopplade ett 3-1-grepp om semifinalplåten i Champions League. I inhemska serien behöver The Reds plocka in två pinnar gentemot toppkvintetten om det ska bli ett nytt Europaäventyr. Närmast på tur står en otrevlig gammal bekantskap.

Aston Villa gjorde kaos med Klopp i höstas, 7-2 vann Lejonen med hemma i Birmingham när Watkins och Grealish skojade loss. Liverpool fick dock sin revansch när de gjorde återbesök i januari månad för att håva hem en 4-1-seger i FA-cupen. Nu behöver båda lagen gå för seger och det lär mynna ut i en ny svängig show. Med givna förutsättningar bör båda lagen måla minst en gång.

Fler odds på Liverpool – Aston Villa

Spel: Båda lagen gör mål @ 1,81
Tävling: Premier League
Plats: Anfield
Tid: 16.00
TV: Viaplay, V Sport Premium

Crystal Palace – Chelsea: Crystal Palace Under 0,5 mål @ 1,92

Sist men inte minst bland lördagsgodiset hittar vi ett Londonderby. Thomas Tuchel har sugit upp all den livslust som Jürgen Klopp tappat. Premier Leagues mest välmående tysk går och nynnar på Scorpions mysigaste ballader på vägen hem från Sevilla där Porto fick stryk med 2-0 i första ronden av Champions Leagues kvartsfinalspel.

Att Chelsea håller nollan är mer regel än undantag, endast Sam Allardyce och Thiago Silva kan gemensamt koka en 5-2-soppa mot denna azurblå maskin. Nu är frågan vad Roy Hodgson kan koka ihop på Selhurst Park denna kväll. 1-1 mot Everton senast innebär att Crystal Palace i princip tappar kontakten med den övre halvan.

Chelsea har sannerligen motivationen på sin sida då Londonlaget ligger femma med åtta omgångar kvar. The Blues behöver knappa in en pinne gentemot West Ham för att slå sig in på CL-plats, om de inte går och vinner mästarturneringen denna vår. Tuchels trojka har hållit nollan i åtta av sina senaste nio tävlingsmatcher. Tuchels trojka höll nollan i höstmötet mot Crystal Palace. Roys trojka har nollats i tre av sina senaste fyra hemmamatcher.

Fler odds på Crystal Palace – Chelsea

Spel: Crystal Palace Under 0,5 mål @ 1,92
Tävling: Premier League
Plats: Selhurst Park
Tid: 18.30
TV: Viaplay, V Sport Premium

Trippeln

Falkenbergs FF – GAIS: Hemmaseger @ 1,97
Liverpool – Aston Villa: Båda lagen gör mål @ 1,81
Crystal Palace – Chelsea: Crystal Palace Under 0,5 mål @ 1,92

Totalt odds: 6,84

Klicka här för att rygga vårt trippelförslag

Notera att de odds som anges i speltipsen är de odds som gäller när texten skrivs. Dessa odds kan gå både ner och upp efter att texten har publicerats.

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Spel för dig över 18 år
Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-819100