Bayern München – Benfica 27/11, odds, live stream, speltips

5 – 1 2018-11-27 21:00 Champions League
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Bayern München – Benfica
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-27 18:20:08. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Champions League på nytt, och för Bayern Münchens del är det en oerhört viktigt match. Det blev ytterligare ett bottennapp i helgens ligamatch och det är irriterat på alla håll och kanter just nu. Benfica gick en period där de var utan vinst i fyra raka matcher, men har nu två raka vinster istället. Bayern verkar inte lyckas hitta ut ur svackan och vårt speltips är X2. Det ger 3,75 gånger insatsen hos Unibet.

Kryss mot bottengänget

När Bayern mötte Benfica senast var det en match där Renato Sanches tog revansch och var bäst på planen. Tyskarna vann ganska komfortabelt efter mål av den tidigare Benficaspelaren och av Lewandowski. I helgens ligaomgång mötte de Fortuna Düsseldorf, som hört till bottenskiktet i ligan. Süle satte 1-0, och efter två Thomas Müller-mål hade Bayern 3-1 med halvtimmen kvar att spela. Defensiva byten för att stänga matchen var inte rätt melodi, och tränare Kovac försök slutade istället med 3-3 och bara en poäng. Var det irriterad stämning i och kring laget innan så har det nu nått en punkt där det nästan kokar. Bayern München verkar inte kunna ta sig ur svackan och vi tror inte att de slår Benfica i veckan.

Två raka vinster

En seger och ett kryss gör att Benfica står på fyra poäng i Champions League-gruppen. De har fortfarande chansen att gå vidare, men det kommer att krävas två vinster. När de möter ett Bayern som svajat under lång tid så kommer de att ge allt för att ta chansen. I ligan har de två raka vinster. 1-3 borta mot Tondela och i veckan också 2-1 mot Arouca. Segermålet kom sent, först flera minuter in på tilläggstiden. Jonas gjorde kvitteringsmålet till 1-1 och han passade fram Rafa SIlva till 2-1. Det var andra matchen i rad som de båda hamnade i målprotokollet och fjärde matchen i rad som Jonas gjorde mål. Vi tror på Benficas chanser att åtminstone ta poäng. Offensivt sett är de starka och i bra form.

Speltips - Bayern går miste om poäng

Bayern Münchens problem fortsätter. Bara ett kryss mot Fortuna Düsseldorf i helgens ligamatch. Benfica fick nästan nöja sig med en poäng i sin ligamatch också, men ett mycket sent avgörande genom Rafa Silva innebar seger. Vi tror att Benfica stärktes av det och att de kommer kunna störa Bayern rejält. Speltips är X2, vilket ger oss 3,75 gånger pengarna hos Unibet.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-25 10:28:16

Matchen är tippad av

Bayern München - Benfica odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Inför mötet mellan Bayern München - Benfica i Champions League så talade spelbolagens odds för en seger till Bayern München och Fansbet gav då det bästa oddset till 1.32 gånger pengarna.

Bayern München vann det föregåendet mötet mot Benfica

Bayern München vann matchen mot Benfica med resultatet 5-1.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Champions League