Bayern München – Fortuna Düsseldorf 24/11, odds, live stream, speltips

Bayern München
vs
Fortuna Düsseldorf
3 – 3 2018-11-24 15:30 Bundesliga
Vinstchans
Odds för Bayern München – Fortuna Düsseldorf
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000 kr i spelkrediter
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500 kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 100kr
Bonuserbjudande 1000kr
Bonuserbjudande 500kr eller 1000 kr
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-11-24 15:20:06. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Speltips

Bayern München har inte tuggat på som vanligt i ligaspelet och är inte bättre än femma. Förlusten mot Dortmund senast sved. Nykomlingarna Fortuna Düsseldorf har bara tagit åtta poäng än så länge och av allt att döma så står de kvar på det också efter helgens omgång. Vi tror att Bayern nätar, medan Düsseldorf inte gör det. Speltips är att båda lagen inte gör mål, och det ger oss 1,67 gånger insatsen hos Unibet.

Förlorade den viktiga matchen

Bayern München har haft problem under säsongen. Det hann gå fyra raka matcher utan seger och spelet har hackat. Tränare Kovac har varit ifrågasatt, spelarna har varit ifrågasatta. Inför mötet med Dortmund hade de visserligen sex matcher utan förlust, varav fem segrar, men trots ledning två gånger om tack vare två baljor från Lewandowski så blev de utan poäng. Det innebar att Dortmund ökade på sin serieledning och de har just nu sju poäng ner till Bayern på femte plats. Som vanligt under de senaste åren så är skadeläget kämpigt. Thiago och Tolisso saknas på det centrala mittfältet och James, Robben och Coman i offensiven.

Stark seger senast

Fortuna Düsseldorf har inte haft det lätt efter uppflyttningen från 2. Bundesliga. De inledde hyfsat med en seger och två kryss på de fyra första matcherna, men efter det har det radats upp förluster. Efter sex raka förlustmatcher kom till sist en seger senast. Då en rejäl knall med 4-1 hemma mot Hertha Berlin. Usami inledde målskyttet och Hennings satte 2-0. Inhoppande Benito Raman stod för två fullträffar och Berlins tröstmål kom med två minuter kvar att spela av ordinarie tid. Flera av spelarna har ett förflutet i Bayern München. Usami, Rensing och skadade Diego Contento har alla representerat de regerande mästarna. Bortsett från Contento så saknas också Hoffman i försvaret. Förre Halmstad och Norrköpingspelaren Emir Kujovic har fortfarande inte fått göra Bundesligadebut, och med tanke på hur det gick i den senaste matchen lär han inte kunna räkna med spel nu heller.

Speltips - Bayern som vinnare

Mellan de här båda lagen ska det vara stor skillnad, och det tror vi också att det är. Trots ett kämpigt skadeläge för Bayern München så ska de kunna ställa in något av en B-uppställning och ändå vinna. Vi tror att de kommer att göra ett par mål, samtidigt som Manuel Neuer håller nollan. Speltips är att båda lagen inte gör mål. 1,67 gånger pengarna hos Unibet.

Villkor gäller

Oddsen i speltipset hämtades 2018-11-22 21:16:30

Matchen är tippad av

Bayern München - Fortuna Düsseldorf odds och speltips skrivet av Tobias Ljungkvist

Tobias Ljungkvist

Matchfakta och matchinfo

Kikade vi på oddsen inför mötet i Bundesliga mellan Bayern München och Fortuna Düsseldorf så var Bayern München oddsfavorit att vinna matchen. Spelbolaget Betser gav då det högsta oddset till 1.10 gånger pengarna på Bayern München som vinnare.

Oavgjort i det senaste mötet mellan Bayern München - Fortuna Düsseldorf

Det blev oavgjort, 3-3, i mötet mellan Bayern München och Fortuna Düsseldorf.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Bundesliga