Bordeaux – Montpellier 2/3, odds, speltips, stream

Bordeaux
vs
Montpellier
2019-03-02 20:00 Ligue 1
Bästa matchoddsen
Vinstchans
Odds för Bordeaux – Montpellier
Matchodds (1-X-2)
Spelbolag
1
X
2
Bonus
Bonuserbjudande 1000kr

Oddsen uppdaterades 2018-12-08 12:48:34. Vi reserverar oss för eventuella avvikelser.

Matchfakta och matchinfo

Matchstart 2019-03-02 20:00

Lördagen den 2 mars kommer Bordeaux att möta Montpellier med matchstart 20:00 i Ligue 1.

Bordeaux - Montpellier speltips

 Missa inte de bettingtips vi tar fram på utvalda matcher. Det kostar inget att ta del av våra bettingtips på Bordeaux-Montpellier eller någon annan match. Kika in under vår sida om speltips för att lägga ett bet på någon annan match än Bordeaux-Montpellier.

Jämför vi oddsen från spelbolagen så talar de för en seger till Montpellier. Är du intresserad av att betta på Montpellier så ger Expekt det mest fördelaktiga bettet till 1.36 gånger pengarna. Tror du på en skräll i detta möte och att nederlagstippade Bordeaux utgår med seger, trots att spelbolagen är försiktiga? Då bettar du med fördel hos Expekt som just nu ger det bästa och högsta oddset till 6.80 gånger pengarna.

Bordeaux fick se sig besegrade av Montpellier i det senaste mötet

Bordeaux och Montpellier möttes tidigare under säsongen i Ligue 1 och det mötet slutade med en seger till Montpellier med 2 mål mot 0.

Maxa dina vinster med BetOmaten

Är du intresserad av att betta på denna match och även fler matcher så kan du med fördel använda vårt verktyg BetOmaten. Tryck på för att lägga till ett odds och för att kombinera odds från flera spelbolag.

Jämför oddsen nedan

Vi hämtar in odds från alla de stora spelbolagen och jämför oddsen i listan nedan för olika bettyper.

Tabell
Lagens form
Resultat inbördes möten
Lagens statistik i Ligue 1

Bordeaux har gjort 14 mål totalt hemma denna säsong i Ligue 1, ett snitt på 1,56 mål/match.  Bordeaux har totalt släppt in 11 mål på hemmaplan under säsongen som har gått i Ligue 1. På de 9 hemmamatcherna så har Bordeaux därmed ett snitt på 1,22 insläppta mål per match.

På de 7 bortamatcher som Montpellier spelat denna säsong i Ligue 1 har laget gjort 11 mål, vilket ger ett snitt på 1,57 mål per match. Montpellier har på de 7 bortamatcher man spelat i Ligue 1 släppt in 6 mål och har ett snitt på 0,86 insläppta mål per match.

Totalt har Bordeaux producerat 19 mål i Ligue 1 under säsongen som har gått. På de 16 matcher laget spelat så har Bordeaux ett snitt på 1,19 gjorda mål per match. Bordeaux har denna säsongen släppt in totalt 19 mål i ligan. Det innebär att på de 16 matcher som spelats så har Bordeaux 1,19 insläppta mål per match.

Per match har Montpellier i snitt producerat 1,50 mål framåt på de 16 matcher som spelats i Ligue 1. Ser vi till antalet insläppta mål under säsongen så kan vi konstatera att Montpellier släppt in 0,75 mål per spelad match i snitt i ligan, på de totalt 16 matcher som har spelats.